15 / 05 / 2024

antalya Serik Arıtma Tesisi

antalya Serik Arıtma Tesisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi'nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, "Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı'' dedi.

Serik Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” ded

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Kumköy Arıtma Tesisi'nde sona yaklaşıldı!

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde nüfus yoğunluğu ve otel inşaatlarının artmasından dolayı, yetersiz kalan mevcut Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasite arttırma çalışmasında sona yaklaşıldı.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Kemer Atıksu Arıtma Tesisi'nin halk toplantısı 23 Mart'ta!

Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya Kemer'de Kemer Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapımı için 23 Mart Çarşamba günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Belek arıtma tesisleri devredildi!

Belek turizm bölgesinde bulunan ve Belek 1 ve Belek 2 arıtma tesisleri Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ASAT) devredildi

Antalya'ya 2 yeni arıtma tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışına Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Faruk Karaçay ve vatandaşlar katıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan Manavgat ve Serik atıksu arıtma tesisleri açıldı.

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri

Antalya Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Antalya sahillerinin geleceğini kurtaracak Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı, açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

antalya Serik Arıtma Tesisi Haberi

antalya Serik Arıtma Tesisi

Serik Arıtma Tesisi'nin Temel Atma törenine Aııtalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Tiirel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Antalya İl Başkam Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, açılışta konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Serik'e birçok kez geldik. Serik'in birçok solunu vardı. Serik Belediyesinde Ramazan Çalık'ı, Büyükşehir'de göreve gelirsek biz sorunları çözeriz dedik. Bu sorunlar geçmişte çözülmedi. Birikmiş sorunları çözmek için yola çıktık. Gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve teşkilatımız üe el ele verdik çalıyoruz. Göreve geldiğimizde Serik'te arıtma problemi facia durumdaydı. Kapasitesi dolmuş,...