15 / 05 / 2024

antalya sorunları

antalya sorunları

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya'da İmar Yönetmeliği Taslağı için çalışma yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözmek için İmar Yönetmeliği Taslağı çalışması gerçekleştiriyor. 

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Antalya Çalkaya'da imar planı sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın sorunları çözme noktasında en şanslı dönemini yaşadığını söyleyerek, Çalkaya'da imar sorunun çözüldüğünü müjdeledi.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Antalya'nın sanayi sitelerinde tapu sorunu çözüldü!

Antalya'da Akdeniz Sanayi Sitesi ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi'nin kat artışı ve tapu sorunları çözüldü. Alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan sitelerin değeri attı.

Antalya-Kumluca arasındaki karayolun 4 sorunu TBMM'de!

Antalya-Kumluca arasındaki karayolunun sorunları meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Antalya-Kumluca arasındaki çökme meydana gelen karayoluna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Kemer'de ranta geçit yok!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Kemer'de yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçenin sorunlarını anlatan Enç, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, bölgenin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sundu. Balcı, Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Antalya'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi,24 Şubatt'ta gerçekleştireceği panel ile Antalya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları, sorunları ve çözüm önerilerini konuşulacak.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından, Alanya'nın bazı mahallelerinde uzun yıllardır devam eden imar sorunları çözüldü.

Antalya Korkuteli'nin altyapısına 52 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli’nin alt yapısına 3 yılda 52 milyon 103 bin TL yatırım yaptı. Mahallelerin yıllardır süren içme suyu sorunlarını bir bir çözen ASAT, arıtma ve kanalizasyon yatırımları ile ilçenin geleceğini de koruyor.

antalya sorunları Haberi

antalya sorunları

"Son Karar İstikrar" 

"Yeni Akdeniz Yolunda İlk Hedef Antalya, Son Karar İstikrar" sloganıyla yola çıkan ve 2 aylık sürede Antalya'da adım atmadık yer bırakmayan Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, seçim sürecinin en aktif ismi oldu. İl Merkezi ve ilçeleri tek tek dolaşan, mahalle toplantılarına katılan, derneklerle, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Lütfi Elvan, projeleri ile Antalyalıların gönlünü kazandı. 


Millet iradesi istikrarı isteyecek 

Sandığa gidecek Antalyalılara son mesajını veren Elvan, "Bizim tek amacımız var, o da Antalya'ya hizmet. Antalya'da turizmi şaha kaldıracak, istihdamı artıracak, çiftçimizin yüzünü güldürecek, gençlerimize iyi bir gelecek sağlayacak projelerle geliyoruz. Bugüne kadar söz verdiklerimizi yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ben Antalyalı hemşerilerimin 7 Haziran'da tercihini yine istikrar ve büyüyen...