13 / 05 / 2024

antalya spor kenti mi olacak

antalya spor kenti mi olacak

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Antalya, 61. Cumhuriyet Hükümetimizin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gençlerin adeta özlem duyduğu bir spor kentine dönüşecek, minnettarız" dedi

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Antalya Termessos Antik Kenti'nin surları yeniden inşa ediliyor!

Antalya Termessos Antik Kenti'nin, Korkuteli  Antalya Karayolu nedeniyle 1950 yılında yıkılan surları, yeniden inşa edilecek...

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı son sürat devam ediyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek olan modern kompleks Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 milyon TL’lik yatırım bütçesiyle hayata geçirilen ‘Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli törenle atıldı..

antalya spor kenti mi olacak Haberi

antalya spor kenti mi olacak


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Milleti güneyle kuzeyle doğuyla batıyla birleştirdik, çözüm süreciyle birleştirdik, milli beraberlik ve kardeşlikle birleştirdik. Şimdi de ülkemizi 2023'e Cumhuriyet'in 100. yılına hazırlayacak projeleri inşallah Türkiye ve Antalya'da gerçekleştireceğiz" dedi.


Başbakan Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde konuşan Bakan Yıldırım, bugün Antalya'nın tarihi bir gün yaşadığını söyledi. Dün ve bugün Antalya'da yapımı tamamlanan birçok eserin açılışının gerçekleştirildiğine değinen Yıldırım, bunların arasında dün açılan Gazipaşa Havalimanı'nın da bulunduğuna işaret etti.


Bugün açılışı yapılan projeler arasında yolların da bulunduğunu belirten Yıldırım, Antalya'ya önemli yol projeleri kazandırdıklarını anlattı. Antalya-Kemer-Tekirova yolunun bunların arasında yer aldığını bildiren Yıldırım, "Bu yol çok önemli bir yol. Yine Elmalı-Finike-Avlan Gölü geçişi, Korkuteli Çevreyolu, Antalya-Korkuteli-Burdur bölünmüş yol projesini de sayın Başbakanımızın katılımıyla bugün hizmete alıyoruz,...