27 / 04 / 2024

Antalya Stadyumu tamamlanıyor

Antalya Stadyumu tamamlanıyor

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde montaj işlemleri tamamlanıyor!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde tabliye montaj işlemleri tamamlanıyor.

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Mersin Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Mersin'de hayata geçen millet bahçesi projesinde çalışmalar tamamlanıyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en büyük millet bahçesi olacağını dile getirdi. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

TOGG'un 'Gemlik Tesisi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından Gemlik Tesisi'nde başlayan inşaat çalışmaları tamamlanıyor. Tesis içerisinde boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının alt yapı çalışmalarının tamamlandığı duyuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Antalya BATEM'in yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Aksu'da yapım çalışmalarında sona yaklaşılan ve 12 bin metrekare alan üzerinde yapımına başlanan BATEM hizmet binasında incelemeler gerçekleştirdi. 

200 milyon liralık Hatay Stadyumu tamamlanıyor!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, bölgede bulunan milletvekilleriyle beraber inşaat çalışmaları devam eden Hatay Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya Stadyumu tamamlanıyor Haberi

Antalya Stadyumu tamamlanıyor

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi. Stadyumda çevre düzenlemesinin yanı sıra çalışmalarda zemin ve çatı eklemelerinde de sona yaklaşıldı. Akay İnşaat'ın müteahhitliğini üstlendiği projenin çatı çelik konstrüksiyonun yapımı devam ederken, stadyumun çevre düzenlemesi de devam ediyor. Çatıda trapes saçlar monte edilirken, saç üzerine ısı yalıtımı ve buhar tutucu kaplama yapılıyor. 33 bin kişilik stadyumun çatısına 1.4 kilovvatt enerji üreten güneş enerji panelleri yerleştiriecek. 

Projenin bitiş tarihi olan Nisan ayına kadar tamamlanması için projeyi yürüten ekip hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. 


GÜNEŞ PANELLERİ SAYESİNDE DÜNYANIN İLK 3 STADI İÇİNDE YER ALACAK 

Antalyaspor gelecek sezonu 33 bin kişilik yeni stadyumunda açmanın planlarını yaparken, stadyum içinde 100...