01 / 05 / 2024

Antalya su sorunu

Antalya su sorunu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüz yıldır yaşadığı su sorunu nedeni ismi Susuz Şahap olan mahallenin su sorunu bitirdi. Akseki’nin aralarında Susuz Şahap’ın da bulunduğu 7 mahallesinin su sorunu çözüldü.

Antalya Karagöl'ün su sorunu çözüldü!

Kumluca Karagöl Yaylası’nın 100 yıllık su sorunu çözüldü. Kumlucalıların verdiği şükür yemeğine katılarak mutluluklarını paylaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, “Bu sorunu çözmek boynumuzun borcuydu” dedi.

Antalya'nın su sorunu 2070 yılına kadar çözülüyor!

Manavgat İçmesuyu Tesisleri tekrar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT’a devredildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın gelecek nesillerini kurtaracak bir projeye imza attıklarını belirtti

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu tarih oldu!

Antalya Çalkaya bölgesinin yıllardır yaşadığı imar sorunu tarih oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksulu vatandaşlarla bir araya gelerek müjdeli haberi verdi.

Antalya'da 30 senelik mülkiyet sorunu çözüldü!

30 senedir Antalya'da imar sorunu gündemdeydi.Aksu Çalkaya bölgesinin mülkiyet sorunu çözüm buldu. 

Antalya Döşemealtı'ndaki 2B arazi sorunu mecliste!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki 2-B arazilerinde yaşanan tapu sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Side Su Otel'e yürütmeyi durdurma kararı!

Antalya Manavgat'ta bulunan Side Su Otel'in mühürleme ve tahliye işlemi 30 gün süreyle durduruldu

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi!

135 odalı Antalya Side Su Otel'in ruhsatı iptal edildi. Otelde bulunan 300'e yakın yerli ve yabancı müşteriler tahliye edildi.

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Aksu’da Çalkaya sorunu olarak bilinen 22 yıllık mülkiyet ve imar sorununun çözümü arifesinde olduklarını söyledi.

Antalya Aksu'nun mülkiyet ve imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksu'da Çalkaya sorunu diye bilinen mülkiyet ve imar sorununun çözümüne yaklaşıldığını bildirdi.

Antalya Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sarısu-Tünektepe Teleferik Hattı'nın bittiğini, Batı Çevreyolu ikinci etabının da birkaç hafta içinde ulaşıma açılacağını söyledi.

Antalya su sorunu Haberi

Antalya su sorunu


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüz yıldır yaşadığı su sorunu nedeni ismi Susuz Şahap olan mahallenin su sorunu bitirdi. Akseki’nin aralarında Susuz Şahap’ın da bulunduğu 7 mahallesinin su sorunu çözüldü.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim döneminde verdiği sözü tutarak Yeni Büyükşehir Yasası sayesinde Akseki’nin 30 yıllık su sorununu 5.5 ayda çözmüştü. 12 milyon TL’ye mal olan proje ile Akseki’ye Süleymaniye’den 52 kilometrelik hatla su getirilmişti. ASAT Genel Müdürlüğü, Akseki ilçe merkezinin ardından Cevizli, Günyaka, Susuz Şahap, Ceceler, Karakışla, Akşahap mahallerinin yıllara dayanan su sorununu tarihe gömdü. Süleymaniye hattından verilen kollarla bu mahallelere su getirilerek, vatandaşların yıllardır çektiği su çilesine son verildi. 

Gümüş Damla Mahallesi’ne Ali Hoca mevkiindeki kaynaktan su getirme çalışmalarında ise sona geldi. Ömer Duruk Dinlenme Tesisleri’ne kadar olan tesis ve...