17 / 05 / 2024

Antalya tesisleri

Antalya tesisleri

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Alanya 'da bulunan 582 tesisten sadece 55 'i kış döneminde açık kalıyor, konaklama ücretleri de kişi başı 10 avroya kadar düşüyor.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

TOKİ'den Antalya'ya 4 adet karakol komutanlığı binası!

Antalya İli; Alanya İlçe J Komutanlığı, Gazipaşa İlçesi Zeytinada J Karakol Komutanlığı, Konyaaltı İlçe J Komutanlığı, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binaları ve Tesisleri İnşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Antalya Kumluca'da tesis alanının imar planına onay!

Antalya Kumluca Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısında, "Tarımsal Amaçlı Depolama ve Paketleme Tesisleri Alanı" yapılması için imar komisyonunun uygun gördüğü imar planı değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor Tesisleri bugün açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin "Antalyaspor'a en iyisi yakışır" sloganı ile Döşemealtı'da inşa ettiği ve kısa süre önce kulübe devrettiği Antalyaspor Tesisleri, bugün törenle hizmete açılıyor.

43 milyonluk Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor'a devredildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 43 milyon lira yatırımla tamamladığı Antalyaspor Tesisleri, kırmızı beyazlı kulübe devredildi.

Fenerbahçe Belek Tesisleri geliyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Antalya’nın Serik İlçesi’nde 107 dönümlük arsa satın aldı. Yatırım kapsamında Fenerbahçe Belek Tesisleri projesi hayata geçirilecek.

Antalya 100. Yıl tesislerinin alanı için imar planı!

Antalya’da stat yapımı karşılığında Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredilen 40 bin metrekarelik 100'ncü Yıl spor tesisleri alanının, 'ticaret ve turizm' alanı olarak kullanılması için imar planı hazırlandı.

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Antalya tesisleri Haberi

Antalya tesisleri

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) verilerine göre. ilçede yaz döneminde doluluk oranı yüzde 90'ları bulan 150 bin yatak kapasiteli 582 bakanlık ve belediye belgeli turizm tesisi bulunuyor. Söz konusu tesislerin büyük bölümü turizm sezonunun sona ermesinin ardından kış döneminde kapılarına geçici olarak kilit vuruyor. Kış döneminde sadece 55 tesisin açık kaldığı ilçede yaz sezonunda ortalama 100 avro olan kişi başı konaklama ücreti, 10 avroya kadar...