06 / 05 / 2024

Antalya toki turizm konutları

Antalya toki turizm konutları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel, turizm çalışanlarıyla bir araya geldi. Türel, ''500 konut yaparak turizm çalışanlarımızı ev sahibi yaptık. 5 bin konut daha yapacağız" dedi.

TOKİ son 15 yılda 833 bin konut inşa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından son 15 yılda 833 bin konut inşa edildiğini söyledi. Kurum, bu yapıların yüzde 90'ının alt ve orta gelire hitap eden projeler olduğunu belirtti.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Antalya'da oteller dolunca, evlere talep arttı!

Antalya'da turizm hareketi, kiralık evlere olan talebi artırdı. Otellerde yüzde 100 doluluğa ulaşılınca, turistler kiralık evlere yöneldi. 

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

TOKİ'den Serik'teki turizm çalışanlarına 583 konut!

Antalya Serik'te turizm sektörü çalışanlarının konut ihtiyacını karşılamak amacıyla pilot proje olarak geliştirilen 583 konutluk uygulamanın temeli atıldı. Konutların yıl sonunda bitirilmesi hedefleniyor...

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

TOKİ'den turizm çalışanlarına 2 bin 200 konut!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm sektöründe çalışan dar gelirli aileler için toplu konut yapılacağını söyledi.

Antalya toki turizm konutları Haberi

Antalya toki turizm konutları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel, turizm çalışanlarıyla bir araya geldi

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların sorunlarını dinleyen Türel, turizm çalışanlarına müjdeler verdi.

Türel "Turizmde dünya üçüncülüğümüzde turizm çalışanlarımızın emekleri çok büyük. 500 konut yaparak turizm çalışanlarımızı ev sahibi yaptık. 5 bin konut daha yapacağız" diye...