04 / 05 / 2024

Antalya ulaşım hatları

Antalya ulaşım hatları

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya'nın geleceğine yön verecek projelerini açıkladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Elvan, Antalya'yı marka şehir yapmak için aday olduğunu söyledi.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Antalya ulaşımına 18,5 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşımda yapılan düzenleme kapsamında 18 milyon 500 bin liraya alınan 50 büyük otobüs törenle hizmete girdi.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Antalya'nın ulaşımındaki 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya ile ilgili ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Menderes Türel: Ulaşım master planı için kapı kapı dolaşıyoruz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Esnafa müjdeler veren Türel, “Önüne gelen C plaka alamayacak. Ulaşım master planını düzenlemek için kapı kapı dolaşıp anket yapıyoruz” dedi.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Antalya ulaşım hatları Haberi

Antalya ulaşım hatları

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya 1 'inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, yerel ve ulusal gazete temsilcileriyle bir araya geldi. Anadolu Park'ta düzenlenen toplantıya AK Paıti İl Başkam Rıza Siimer ve AK Parti Antalya milletvekili adayları da katıldı. Antalya'nın marka değerini arttıracak projeleri olduğunu dile getiren Elvan, projelerinin detaylarım basın mensuplarına anlattı. 



Yoğunlukla ulaşım üzerine olan pro jelerini aktaran Elvan, teknolojinin merkezi olarak kabul edilen Silikon Vadisi'ne karşılık. "Teknoloji Yaylası" projesiyle Antalya'yı dünyada marka şehir yapmak için aday olduğunu söyledi. 



BAŞBAKAN İSTEDİ 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nıın isteğiyle Antalya'dan aday olduğunu ve yine Davutoğlu'nıın kendisine Antalya'ya sahip çıkması içhı bizzat talimat verdiğini dile getiren Elvan. Antalya'nın tarım ve turizm alanında çok iyi olduğunu ancak ihracat bakımından gerilerde kaldığım savundu....