04 / 05 / 2024

Antalya ulaşım problemi

Antalya ulaşım problemi

ESKİ Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakam Lütfi Elvanın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi...

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Antalya ulaşımına 18,5 milyon liralık yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, ulaşımda yapılan düzenleme kapsamında 18 milyon 500 bin liraya alınan 50 büyük otobüs törenle hizmete girdi.

Antalya'nın ulaşımındaki 5 sorun mecliste!

Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya ile ilgili ulaşım projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularını Dönemin Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti.

Menderes Türel: Ulaşım master planı için kapı kapı dolaşıyoruz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’da ulaşım esnafı ile bir araya geldi. Esnafa müjdeler veren Türel, “Önüne gelen C plaka alamayacak. Ulaşım master planını düzenlemek için kapı kapı dolaşıp anket yapıyoruz” dedi.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Antalya'nın Ulaşım Master Planı imara uygun yapılacak!

Antalya İleri Gazetesi'nin köşe yazarlarından Umut Özen, Antalya'nın Ulaşım Master Planı'nı bugünkü köşe yazısında anlattı. İşte o köşe yazısı..

Antalya’nın Ulaşım Master Planı için start verildi!

Antalya’nın 19 ilçesinin ulaşımına nefes aldıracak, geleceğine yön verecek Ulaşım Master Planı için start verildi. Başkan Türel, 1 yılda tamamlanacak Ulaşım Master Planı’nı halkın, ilgili odalar ve muhtarların katkılarıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Antalya'da ulaşım master planı için sözleşme imzalandı!

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek “Ulaşım Ana Planı Yapılması” ihalesini kazanan Boğaziçi Proje ile sözleşme imzalandı. Yeni planlamada ilçe merkezleri de yer alacak

Antalya'da ulaşım 10 yıllığına Ulaşım A.Ş'ye devredildi!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin devam oturumunda alınan kararla Antalya'da ulaşım 10 yıllığına Ulaşım A.Ş'ye devredildi. Mecliste Şarampol caddesinin trafiğe kapatılması da ele alındı.

Antalya'da ulaşım projeleri devam ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinden merkeze ulaşım sorununun DC 79 hattı ile çözüleceğini söyledi. Başkan Türel, hattın daha da güçlendirileceğini ve farklı güzergahlara da ulaşım imkanı sağlanacağını kaydetti.

Döşemealtı TOKİ’ye Toplu Ulaşım Müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı TOKİ evlerinden merkeze ulaşım sorununun DC 79 hattı ile çözüleceğini söyledi. Türel, Mevlana Kavşağı’nın da ulaşıma açıldığını söyledi

Antalya ulaşım projeleriyle marka kent olacak!

AK Parti'nin Antalya'da Yeni Atılım Dönemi'ni başlatacak projeleri büyük yankı uyandırdı. AK Parti Antalya Milletvekili adayı eski bakan Lütfi Elvan '24 ayar projeleri' SABAH'a anlattı

Antalya ulaşım problemi Haberi

Antalya ulaşım problemi

ESKİ Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakam Lütfi Elvanın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi. Günay, önergesinde demiryolundan, otoyola kadar Antalya'mn ulaşımıyla ilgili birçok proje hakkında bilgi sordu. 

Önergesinde, kentin aynca tanmsal üretim ve ihracatta da önemli merkezlerden biri olduğuna işaret eden Günay, "Antalya'nın ulaşım alt yapışırım her alanda gelişmesi, Türkiye ekonomisinin gelişmesi açısından da çok önemli, hayati ve ivedidir. Oysa bu alt yapının, şu anda -ülke için taşıdığı öneme uygun oranda- yeterli ve mükemmel olduğu söylenemez. Bu nedenle, aşağıdaki sorulanmın sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim." ifadesine yer verdi. 


RAYLI SİSTEMİ DE SORDU 

İzmir Milletvekili olan eski bakan Günay, Bakan Lütfi Elvan'a; Antalya Havalimanı ile Kemer ve Alanya...