01 / 05 / 2024

antalya Ulupınar Köyü

antalya Ulupınar Köyü

Antalya'da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen ve 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi...

Antalya Çıralı sahilinin dinlenme yeri olarak kiralanması iptal edildi!

Antalya'da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen ve 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Köy tipi afet evleri Gaziantep Nurdağı'nda yükselmeye başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremler sebebiyle zarar gören Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Belpınar Mahallesi'nde köy tipi kalıcı konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı!

Türkiye’nin 5. büyük şehri ve en önemli turizm şehri olan Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı...

Kemer'de 93 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kemer ilçesi, Tekirova Mahallesi'nde yer alan tatil köyünü 278 milyon 578 bin 131 TL'ye satıyor...

Antalya Club Zigana Tatil Köyü ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli 18 Haziran'da açılıyor!

Tek-Art İnşaat tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Antalya Club Zigana Tatil Köyümüz ve Alaçatı Resort Zigana Hoteli'nin sezon açılış tarihi olarak 18 Haziran 2020 belirlendi. 

Antalya’da son bir yılda 9 bin 796 riskli bina yıkıldı!

Akdeniz bölgesinde yaşanan küçük ölçekli depremler akıllara riskli binaları getirdi. Antalya’da son bir yılda riskli ilan edilen 9 bin 796 binanın ‘Kentsel Dönüşüm Kapsamı’nda yıkımı gerçekleşti.

Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanı'na kesin koruma kararı!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunan Lara Kıyı Bandı Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

antalya Ulupınar Köyü Haberi

antalya Ulupınar Köyü

Antalya’da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen, 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi.


Kemer İlçesi'ne bağlı Ulupınar Köyü'nde bulunan ve caretta caretta'ların üreme alanı Beydağları Sahil Milli Parkı sınırları içerisinde yer alan 1'inci Derece Doğal Sit Alanı Çıralı Sahili'ndeki 18 dönümlük alanın, orman içi dinlenme yeri haline getirilmesi ve kiralanması işlemi mahkeme tarafından iptal edildi.


Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun 'orman içi dinlenme yeri olarak kiralanmasında sakınca yoktur' yönündeki kararının ardından, 2011 yılı Temmuz ayında Orman Genel Müdürlüğü'nce yıllık 5 bin lira bedelle Ormanspor'a kiralanan alan, aynı gün imzalanan 'sponsorluk sözleşmesi' ile Ormanspor tarafından yıllık 55 bin liraya bir turizmciye 'günübirlik alan' olarak işletilmek üzere...