27 / 04 / 2024

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Muammer Türker Başkanlığında Uygulama Oteli'nde yapıldı. Vali Muammer Türker, il genelinde polisiye operasyonların sıklıkla yapılmaya devam edildiğini ve ciddi sonuçlar elde edildiğini belirtti

San Francisco'da evsizlik oranı gittikçe artıyor!

Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco’da evsizlik oranı gittikçe artıyor. Evsizler arasında uyuşturucu kullanımının ciddi boyutlara ulaşması da şehir sakinleri arasında tedirginliğe neden oluyor. 

Bu haberden sonra sürücüler sinirden küplere binecek!Artık trafikte sadece alkolsüz olmak yetmeyecek!9 bin TL cezası var

Trafikte sürücülerin alkollü olup olmadığını anlamak için yapılan testin yanına bu sefer de uyuşturucu kiti eklendi. İşte yeni kural hakkındaki tüm detaylar…

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Almanya operasyonlardan elde edilen kripto paraları nakite çevirdi!

Almanya, bu yılın başlarında uyuşturucu kaçakçılarından ele geçirilen kripto paraları bir banka ile anlaşarak nakite çevirdi. 

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya Kumluca ve Kaş'ta yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 754 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

T.C. Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ve Kaş ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 9 milyon 674 bin 22 TL'ye satıyor.

Finlandiya Bitcoinleri satmak için komisyoncu arıyor!

Finlandiya hükümeti uyuşturucu baskınlarında ele geçirilen 1.981 Bitcoin’i kendi para birimine çevirmek için komisyoncu arayışına girdi. 

Antalya'da 11.7 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca, Döşemealtı, Muratpaşa ve Kaş ilçelerinde yer alan 19 gayrimenkulü 11 milyon 739 bin 963 TL'ye satıyor...

Antalya'da 12.7 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 12 milyon 707 bin 596 TL bedelle satışa çıkardı.

Uyuşturucu baronu El Chapo’ya ait ev piyango ikramiyesi oluyor!

Uyuşturucu baronu El Chapo’nun evinin de aralarında yer aldığı bazı mülkler piyango ikramiyesi oldu.

Antalya Kaş'ta takas edilen villalar satılıyor!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kaş Çukurbağ Yarımadası'ndaki takas edilen iki villa için satış kararı aldı.

Kırıkkale Huzur Köy projesinde sona gelindi!

Kırıkkale'de uyuşturucu madde kullanan bireylerin sosyo-ekonomik hayata adapte olması için hayata geçirilen Huzur Köy projesinde son aşamaya gelindi. 

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı Haberi

Antalya Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Türker, 30 yataklı bir AMATEM müjdesi de verdi. Vali Türker, gerek ülkemizi, gerekse dünya genelini ilgilendiren sorunlardan biri olan uyuşturucu ile mücadelenin başta gençlik olmak üzere toplumun bütün kesimlerini etkileyen büyük bir sorun olduğunu vurguladı. Türker, uyuşturucu ile mücadelenin sadece sağlık ve polisiye sorun olarak değil, toplumsal, kültürel ve ekonomik birçok probleme de yol açabilen temel bir sorun olarak ele alınması gerektiğini belirtti. Vali Türker, il genelinde polisiye operasyonlardan ciddi sonuçlar elde edildiğinin altını çizdi. Vali Türker, bu mücadelede bütün kamu kurum ve kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine büyük iş düştüğünü hatırlatarak, 30 yataklı AMATEM'in Kepez'de faaliyete geçirileceğinin müjdesini verdi. 



Sabah...