27 / 07 / 2024

Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi

Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi

Antalya'nın Alanya, Elmalı, Serik, Kumluca, Demre , Muratpaşa ve Kepez ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçesinde 27-31 Temmuz tarihleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri uygulanacak.

Antalya ve Kırıkkale'de satılık 3 arsa! İmarlı arsa arayanlara müjde!

Antalya ve Kırıkkale'de yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. 

Belediyeler, Antalya ve Kütahya’da 28 adet dükkanı satışa çıkardı

Antalya ve Kütahya’da toplam 29 adet gayrimenkul 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte satışla ilgili tüm detaylar

Yabancıya konut satışı dip yaptı! Rusların tercihi artık Antalya değil Dubai!

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber bu 2 ülkeden göç sonrası Antalya ve İstanbul'da rekor kıran yabancılara konut satışı, 2024'ün ilk 6 aylık döneminde yüzde 45 düşerken, yabancıların tercihi Antalya değil Dubai oldu. 

Antalya ve Eskişehir'de kiralık gayrimenkuller!

Antalya ve Eskişehir'de yer alan üç adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Kiralama ihaleleri 4 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'ta dev satın alma! 1.6 milyar TL'ye 21 adet gayrimenkul!

Emlak Konut GYO, İzmir, Antalya ve Zonguldak'tan 21 adet gayrimenkulü 1.6 milyar TL'ye satın aldı ve protokol imzaladı. İşte o dev satın alma ile ilgili ayrıntılar... 

Antalya ve bir şehirde daha satılık 12 arsa! Yatırımcılar dikkat! 

Antalya ve Aydın'da yer alan 12 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 6 Haziran ve 12 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Antalya ve bir şehirde daha kiralık 20 gayrimenkul! Otopark, iş yeri, rekreasyon alanı, büfe...

Antalya ve Kayseri'de yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 15 Mayıs ve 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'in en ucuz ilçeleri tek tek sıralandı!

İzmir'de yaşamak isteyenler kentteki en ucuz semtleri merak ediyor. Türkiye'nin en büyük üçüncü kenti olan İzmir'in en ucuz ilçeleri sıralandı. İşte o detaylar...

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Depremlerden etkilenen bazı il ve ilçelerdeki 'mücbir sebep hali' 30 Nisan'a uzatıldı!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bazı il ve ilçelerdeki "mücbir sebep hali"nin uzatıldığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi Haberi

Antalya ve ilçeleri elektrik kesintisi

CLK Akdeniz Elektrik'ten yapılan yazılı açıklamada, enerji nakil hattına yaklaşan bitki örtüsü temizliği, periyodik bakım, pano değişimi ve hat bakım çalışmaları nedeniyle Alanya, Elmalı, Kumluca, Demre, Serik, Akseki, Manavgat, Muratpaşa ve Kepez ilçelerindeki bazı mahallelere 00:00-08:00 ile 06:30-17:30 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği bildirildi.Onarım çalışmalarının erken bitmesi durumunda hatlara enerji verileceği belirtilen açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri alması...