13 / 05 / 2024

Antalya Yaşam Evi

Antalya Yaşam Evi

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da yüzde 12 indirim fırsatı! 

Park Yaşam Antalya projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen projede fiyatlar 4 milyon 180 bin TL'den başlıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Park Yaşam Antalya'da lansman fırsatları sunuluyor. Park Yaşam Antalya'nın teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle satışta! Antalya'da 1.400 konutluk yeni proje!

Park Yaşam Antalya'da yer alan konutlar yüzde 15 indirimle satışa çıktı. Projede 1.400 konut yer alıyor. 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

İptal edilen 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' ile ilgili ses kayıtları ortaya çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 'Sahil Antalya Yaşam Parkı' işletme ihalesini tek taraflı iptal etmesinin ardından, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer’in ortaya çıkan ses kaydı tartışmaları aleevlendirdi...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Antalya Yaşam Evi Haberi

Antalya Yaşam Evi

Antalya'da Kepez ilçesi Duacı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi açıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bağımlı gençlerin rehabilitasyonu amacıyla kullanılacak yaşam evinin açılışını İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Atalay ve dernek başkanı Fatih Yüzügüler yaptı. 

Türkiye'de madde bağımlılığıyla ilgili ciddi bir sorunun bulunduğunu söyleyen Atalay, kumar, alkol, tütün, teknoloji ve uyuşturucu bağımlılığına ilişkin devletin başlattığı önemli bir seferberliğin bulunduğunu söyledi.

Türkiye'de 13-24 yaş arası 10 milyondan fazla kişinin olduğunun altını çizen Atalay, "Bu gençlerimiz özellikle teknoloji, kumar, uyuşturucu bağımlılığı riski altında. Bağımlılık artık gençliği tehdit ediyor. Biz İHH olarak üzerimize düşen sorumluluğu yapmaya çalışıyoruz. 'Sen varsan biz de varız' adlı yaşam evini açtık. Bu dernek bünyesinde kalan bağımlılıktan kurtulan...