05 / 05 / 2024

Antalya Yat ve Kruvaziyer Limanı Projesi

Antalya Yat ve Kruvaziyer Limanı Projesi

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cemal Şen ve Murat Gören ortaklığında kuruldu.

Antalya Kumluca ve Kaş'ta satılık 8 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da Kumluca ve Kaş'ta yer alan 8 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da 9.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya Kumluca ve Kaş'ta yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 754 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Yabancılar konut yatırımında hangi şehri tercih ediyor?

Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'nın yabancı yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, kent genelinde gayrimenkul yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Antalya'da yabancılar en fazla inşaat ve gayrimenkule yatırım yaptı!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, geçen yıl şehirde 449 yabancı yatırımcının faaliyete başladığını ve böylece odaya kayıtlı yabancı yatırımcı sayısının 4 bin 197'ye ulaştığını belirtti.

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arel Yat Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Mutlu Şimayli tarafından kuruldu.

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi'nin inşaatı durdu mu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 200 milyon liralık maliyetli dev projesi 30 bin kişilik Antalya Camii ve İslam Eserleri Müzesi inşaatı durdu mu?

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 107 bin TL'den, dükkanlar ise 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Antalya Yat ve Kruvaziyer Limanı Projesi Haberi

Antalya Yat ve Kruvaziyer Limanı Projesi



CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kurvaziyer liman ve AVM projesinin bölgeye olumsuz etkilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Budak önergesinde "Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Lara Birlik Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesinin bölgenin doğal yapısına büyük zarar vereceğini açıklamıştır." dedi. 

Projenin deniz ekosistemini bozacağı ve 4 kilometrekik sahil bandının ve doğal sit alanı olan Lara Kent Parkı'nın bir kısmının da elden çıkmasına neden olacağı uyarısında bulunan Kurulun, projenin iptal edilmesi çağrısında bulunduğunu da dile getiren Budak bu doğrulduta 4 soru sordu.

Budak'ın soruları

1- Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Lara Plajı'na yapılacak olan Antalya Yat ve Kruvaziyer Limanı Projesi'nin...