03 / 05 / 2024

antalya yol yatırımları 2016

antalya yol yatırımları 2016

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye bağlı Cevizli ile Salihler Mahalleleri arasında bulunan 12 kilometrelik mahalle yolunu asfaltlıyor.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

AVM yatırımcıları ve yöneticilerinin, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaların buluşacağı AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici oturumlar yer alacak.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

antalya yol yatırımları 2016 Haberi

antalya yol yatırımları 2016


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri kırsal alanlardaki asfalt atağını sürdürüyor. Yıllardır bozuk olan ve vatandaşın çilesi haline gelen Akseki’ye bağlı Cevizli ile Salihler Mahalleleri arasında bulunan 12 kilometre uzunluğundaki mahalle yolunda asfalt çalışması başlatıldı.. Salihler Mahallesi Muhtarı Aydın Yıldırım, Cevizli ve Salihler yolunda yapılan bakım onarım çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Yolumuz yıllardır kötü durumdaydı. Yaz aylarında yoğun olarak kullanılan yolun düzeltilmesi için Büyükşehir’e talepte bulunduk. Yolumuzun yapımına hemen başlandı. Bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştik. Çok mutluyuz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan ve Salihler Muhtarı Aydın Yıldırım ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Akdemir, arazi yapılarından dolayı zor şartlarda devam eden çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Kısa sürede 12 kilometrelik yolu...