02 / 05 / 2024

antalya Yuva Kapalı Sulama Sistemi

antalya Yuva Kapalı Sulama Sistemi

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya'da kiracılar ve mülk sahiplerinin kira sorunu büyüyor!

Antalya’da salgın sürecinde kapalı kalan restoran, kafe ve eğlence işletmeleri, kredi borçlarını krediyle öderken, icralık olanlarda arttı. AVM’lerde faaliyetteki restoran sahiplerinin, yüksek kira bedelleri sebebiyle ayrılmak istemelerine rağmen sözleşmeler sebebiyle ayrılamadığı belirtildi.

Reysaş GYO Antalya'daki deposunu ve ofis alanını 5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Antalya İli Serik İlçesi'ndeki 42 bin 483 metrekare deponun 3 bin metrekarelik kapalı raflı depolama alanı ile konteyner ofis alanı 5 seneliğine 5 milyon TL'ye kiraya verildi.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Antalya Mardan Palace yeniden açılıyor!

Antalya'da bulunan Mardan Palace Hotel'i Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, tesisi ay sonunda yeniden açıyor. Ultralüks özelliklere sahip olan otel, 1.5 yıldır kapalıydı.

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Antalya Büyükşehir 4 gayrimenkulünü 27.7 milyon TL'ye satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Serik ilçelerindeki 4 adet gayrimenkulünü 19 Ekim’de kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkarıyor.

Antalya Kapalı Spor Salonu kent müzesi oluyor!

Antalya Işıklar'da yer alan kapalı spor salonu kent müzesine dönüştürülecek.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.

Antalya Öğretmenevleri Kapalı Pazar Yeri hizmete açılıyor!

Öğretmenevleri Mahallesi’nde pazar inşaatı çalışmalarının hızla devam ettiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazar yerinin Mart ayında hizmete açılacağını söyledi.

Antalya Kepez'deki 3 semt pazarının imar planı tamam!

Antalya Kepez'de son üç ayda 3 semt pazarı sokak pazarı olmaktan kurtarıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "İkinci etapta bu semt pazarları, kapalı semt pazarına dönüştürülecek" derken "Hem esnafımız kazanacak, hem de alışveriş eden kazanacak" dedi.

Antalya Kepez'de Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

Kepez Belediyesi ve Antalya Semt Pazarcıları Odası işbirliği yapılan 2 katlı, yürüyen merdivenli ve ihale bedeli 5 milyon TL olan Şafak Kapalı Pazarı'nın temeli törenle atıldı.

antalya Yuva Kapalı Sulama Sistemi Haberi

antalya Yuva Kapalı Sulama Sistemi

Elmalı’nın Yuva Yaylası’ndaki şenliklere katılan Başkan Türel, seçimden önce söz verdiği kapalı sulama sisteminin yılsonuna bitirileceği müjdesini verdi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’da incelemelerde bulunup, Yuva Yaylası’ndaki şenliklere katıldı. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile inşaatı süren Büyükşehir Belediyesi Elmalı Hizmet Binası’nı gezen türel, işçilerle sohbet etti. Türel daha sonra, Antalya’nın batısındaki köylere ve ilçelere daha iyi hizmet götürülmesi için yapılacak olan asfalt plentinin alalının, Elmalı Belediyesi Beton Santrali ve parke tesisinde incelemelerde bulundu. 



SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ

Başkan Türel ve beraberindekiler, daha sonra Yuva Yaylası Şenliklerine katıldı. Yuva Yaylası’nda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri Başkan Menderes Türel ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Türel, burada yaptığı konuşmada seçimlerden önce Yuva’ya geldiğini belirterek, “Seçimden önce ne söz verirsek seçimden sonra onun gereğini yaparız. Yuva’nın...