02 / 05 / 2024

antalya yüzüncü yıl sadyumu

antalya yüzüncü yıl sadyumu

TOKİ Antalya' daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyumu için açıklama yaptı. Antalya TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama haberimizde yer alıyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 10 adet işletmeyi kiraya verecek!

Mülkiyeti Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne ait olan 10 adet işletme için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte detaylar...

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya 100. Yıl tesislerinin alanı için imar planı!

Antalya’da stat yapımı karşılığında Toplu Konut İdaresi'ne (TOKİ) devredilen 40 bin metrekarelik 100'ncü Yıl spor tesisleri alanının, 'ticaret ve turizm' alanı olarak kullanılması için imar planı hazırlandı.

Antalya Kepez'de bu yıl 10 yeni eserin temeli atılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’i cazibe merkezi haline getirecek projelerinden 10’unun daha temelini atıyor. Kepez’de yatırım, şehirleşme bu yıl da hız kesmeden devam ediyor.

Antalya Büyükşehir'in 2016 yılı performans programı açıklandı!

Başkan Türel’in ön sözünde “Önceki yılda olduğu gibi 2016 yılında da yeni yatırımlara, dünya ve ülke çapında ses getiren projelere imza atmayı hedefliyoruz” dediği Antalya Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı açıklandı.

İzmir Teras Gökyüzü projesi 2017 yılında tamamlanacak!

1991 yılında kurulan, inşaat, sanayi, enerji ve dış ticaret alanlarında hizmet veren Uzunyayla Group, İzmir’deki üçüncü projesi Teras Gökyüzü ile yeni bir yaşam tarzı oluşturdu.

Antalya'ya 5 yıl içinde yeni planlama yapılmazsa sorunlar çözülemez!

Antalya Mimarlar Odası Başkanı Osman Aydın, “5 yıl içinde yeni bir imar planı yapılmazsa, Antalya’nın sorunlarını çözemeyiz. Antalya son şansını kullanıyor” dedi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde inşaat ne durumda?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, 5 büyük projeye toplamda 90 milyon TL gibi bir harcamanın yapılacağını belirterek, bunların bitimi ile YYÜ’nün Türkiye’nin en güzel kampüsü olarak anılacağını söyledi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin kampüs binası hızla yükseliyor!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, 5 büyük projeye toplamda 90 milyon TL gibi bir harcamanın yapılacağını belirterek, bunların bitimi ile YYÜ'nün Türkiye'nin en güzel kampüsü olarak anılacağını söyledi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkez Kütüphanesi ne durumda?

Van'da 2011'de meydana gelen depremde ağır hasar gördüğü için yıktırılan Yüzüncü Yıl Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin eksikliği, fakültelerde oluşturulan modern kütüphanelerle aşılmaya çalışılıyor.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne kütüphane ve yemekhane inşa edilecek!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde (YYÜ) kütüphane ve yemekhane binasının temeli törenle atıldı. Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde verilen kokteyl ile program son buldu.

antalya yüzüncü yıl sadyumu Haberi

antalya yüzüncü yıl sadyumu

Antalya TOKİ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle;



17 Ocak 2014’te (dün) bazı basın yayın organlarında yer alan haberler üzerine, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Antalya 100. Yılda 33 bin seyirci kapasiteli 2016 UEFA kriterlerine uygun modern stadyumun uygulama çalışmaları hızla devam etmektedir. 


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın TOKİ’yi hedef alan yıpratıcı beyanatları mevcut konjonktürle bağdaşmadığı gibi manidar olduğu da aşikârdır. Devlet eksenli hizmet veren kurumumuza yönelik yapılan her türlü olumsuz açıklamaların ilgililerin sorumluluğunda olduğunu ve kanuni haklarımızın saklı kaldığını hatırlatırız.


Ayrıca plan yapımına altlık teşkil edecek bilgi ve belgelerin İdaremize gönderilmesi için muhtelif yazılarımızla Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden talep edilmiştir. Hal böyleyken belediyenin, plan sürecinden haberdar olmadığı açıklamaları gerçeği...