27 / 04 / 2024

Antalyada açılışı yapılan eserler

Antalyada açılışı yapılan eserler

Seyhan Caddesi’nde gerçekleşen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine, “Sizleri en kalbi duygularımla; saygıyla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Antalya’nın tüm ilçelerindeki, mahallelerindeki, köylerindeki, yaylalarındaki kardeşleri

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

Memurları küplere bindiren açıklama! Yapılan zamlar yarıya indi! Haberi okuyan memurlar çılgına döndü!

Memur ve emeklilere yapılan zamların açıklanmasının ardından açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Memurları öfkelendiren ilgilendiren yeni bir açıklama daha yapıldı.

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hazine arazilerinin tarıma açılması yapılan çalışmalar TBMM'de!

Hazine arazilerinin tarıma açılması kapsamında yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Berlin-Brandenburg Havalimanı'nın açılışı yılan hikayesine döndü!

2006'da temeli atılan Berlin-Brandenburg Havalimanı’nın açılışı tam 5 kez ertelendi. Açılışı yılan hikayesine dönen havalimanının Ekim 2020 açılacağı söyleniyor...

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağl Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akgül tarafından kuruldu. 

Unigarden projesinin resmi açılışı yapıldı!

Serdivan’da Kuveyt-Türk iş adamlarının ortak yatırımıyla inşa edilen Unigarden adındaki 2 bin 500 kişilik üniversite öğrenci kompleksinin açılışı yapıldı...

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Antalyada açılışı yapılan eserler Haberi

Antalyada açılışı yapılan eserler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam yatırım bedeli 376 trilyon olan 32 ayrı eser ve toplu hizmetin açılışını yaptıklarını kaydetti.


Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Demre Müzesi ve Aspendos Tiyatrosu’nun, Serik’te 36 afet konutu ve 10 işyerinin inşasının bitirildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, içme suyu projeleri, gölet, meteoroloji gözlem istasyonu ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 alt yapı, 9 yol ve 2 adet içme suyu projesi ile 1 adet parkın tamamlanarak hizmete sunulacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Alanya yolunun hem ticaret hem de turizm açısından Antalya ve Türkiye için çok önemli olduğu bildirerek, bu yolun başbakanlığı döneminde 4 köprülü kavşağını hizmet açtığını söyledi. 80 trilyonluk 3 ayrı kavşağın daha açılışını yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geçen belediye seçiminden bu yana 1 yılda hatta 4 ayda üç tane köprülü...