05 / 05 / 2024

Antalyada öğrenci projesi

Antalyada öğrenci projesi

Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile Antalya'daki tüm ortaokul ve liselerin okul birincilerini ödül olarak 5 yıldızlı otele tatile gönderiyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Kanal İstanbul öğrenci projesi değil!

Kanal İstanbul, Kuzeyi hedefleyen projeler zincirinin en kritik halkalarından biri olarak gündemi belirliyor. İşte Tarık Şengül'ün Kanal İstanbul ile ilgili köşe yazısı...

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Univa 1 ayda 7 milyon TL'lik öğrenci evi sattı!

Erkanlı Holding’in Univa projesine yoğun talep geldi. Yatırım amaçlı öğrenci evi projesi  26 öğrenci evininin satışı 1 ayda yapıldı.

Erkanlı Holding'ten İstanbul ve Ankara'ya yeni öğrenci evleri projesi!

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Erkanlı Holding'ten iki yeni öğrenci evi projesi daha geliyor!

Erkanlı Holding’in, Asset Campus iş birliğiyle inşa ettiği “Univa Öğrenci Evleri” kapsamında iki yeni projenin daha yapılacağı açıklandı.

Univa Öğrenci Evi Kampüsleri yabancı yatırımcılara satıldı!

Erkanlı Holding'in Asset Campus ortaklığıyla hayata geçirdiği “Univa Öğrenci Evi Kampüsleri” projesi yabancı yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Sakarya’daki öğrenci evi projesine Ürdün'den yoğun talep geldi.

Sivas Merkez Öğrenci Yurdu tamamlanıyor!

Türkiye'nin tek seferde yapılan en büyük yurt projesi olduğu belirtilen 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu açılışa hazırlanıyor.

Sivas'ta 10 bin kişilik yurt projesi için düğmeye basıldı!

Sivas'ta inşa edilecek 10 bin kişilik "Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu" için harekete geçildi. Proje Türkiye'nin tek seferde yapılacak en büyük yurt projesi olma özelliği taşıyor.

Antalyada öğrenci projesi Haberi

Antalyada öğrenci projesi

Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel, "Ailelerimiz çocuklarıyla gurur duysun. Projemiz tüm öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi. Büyükşehir Belediyesi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ALTİD ve AKTOB işbirliği ile okullarında yarı yıl dönemini birinci olarak tamamlayan yüzlerce öğrenci aileleriyle birlikte 5 yıldızlı otelde 3 gün tatil yapacak. 3'bine yakın veli ve öğrenci'nin ağırlanacağı bu dev proje için protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, "Projemiz Türkiye de tek ve ilk kez uygulanan proje. İnsana temas eden projeleri likte 5 yıldızlı otel de tatil yapacak. Bu sayı aileleriyle birlikte 3 bin'e ulaşacak. Büyükşehir Belediyesi proje ortaklarıyla projenin altına imza attı. 


Büyükşehir'den dev proje 

Okullarının ilk yarı yıl bölümünü birincilikle bitiren öğrencilere aileleriyle birlikte 3 gün 5 yıldızlı otel de tatil yapma fırsatı tanıyoruz....