04 / 05 / 2024

antalyada turizm istihdamı

antalyada turizm istihdamı

30 Mart mahalli seçimler kapsamında Manavgat'a gelen Çelik, Antalya'nın en önemli gelir kaynağının turizm ve tarım olduğunu, bu 2 sektörü entegre ederek oluşacak istihdam alanlarıyla işsizliğin önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydetti...

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşı personel alacak! Son tarih 16 Ekim! Acele edin!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 30 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların 16 Ekim’e kadar devam edeceği öğrenilirken, başvuruya ilişkin tüm detaylar da belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan sürpriz personel alımı! Birçok kadro için personel alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek adayların en az lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerektiği öğrenildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı rekor sayıda personel alacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Lise ve ön lisans mezunları arasından 127 personel alımı gerçekleştireceğini paylaşan Kültür ve Turizm Bakanlığı, alımın birçok branşta olacağını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

ABD'de özel sektörde istihdam aralık ayında beklentileri aştı!

Turizm-otelcilik, eğitim ve sağlık hizmetleri sektörlerinin istihdam artışını sürüklediği kaydedildi.

Milyonlarca vatandaş için istihdam müjdesi!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizm sektörüne istihdam sağlayacak işbirliği protokolüne imza attı.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Mardin'de oteller kapanma noktasına geldi!

MARTOD Başkanı Güngör: ''Birçok otel kapanma aşamasına geldi. Otellerin küçülmeye gitmesi sonucu Mardin'de ciddi sayıda işsiz gencimiz oluştu. Çünkü turizm istihdam için ciddi bir potansiyeldi" dedi.

Konaklamada istihdam artışı yavaşladı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Biriminin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) verilerinden derlediği verilere göre, turizmde düşen yabancı ziyaretçi sayısı, turizm istihdamına da yansıdı.

antalyada turizm istihdamı Haberi

antalyada turizm istihdamı

MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkanı adayı Kemal Çelik, tarım ve turizmi entegre ederek yeni istihdamlarla işsizliğin önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi. 


30 Mart mahalli seçimler kapsamında Manavgat'a gelen Çelik, Antalya'nın en önemli gelir kaynağının turizm ve tarım olduğunu, bu 2 sektörü entegre ederek oluşacak istihdam alanlarıyla işsizliğin önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydetti. Manavgat'ın yoğun turizm potansiyeline sahip olduğunu bunun mutlaka tarımla desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Çelik, Antalya'ya gelen turistin üçte birini misafir eden turizm şehrine bir hava limanı yapımının şart olduğunu söyledi. 


"MANAVGAT'A KARGO UÇAKLARININ İNECEĞİ HAVALİMANI YAPACAĞIZ" 


Seçilmeleri halinde Manavgat'a bir havalimanı yapımı projelerinin olduğunu anlatan Çelik, aynı zamanda kargo uçaklarıyla üretilen ürünlerin ihracaatının yapılmasını sağlayacağını ifade etti. Manavgat'a bir havalimanı yapılması hususunda Çevre Düzenleme Planı ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü aktaran Çelik, "Manavgat...