15 / 05 / 2024

antalyada turizm kışın nasıl

antalyada turizm kışın nasıl

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bir eğlence parkının kış turizmi için şart olduğunu söyledi. Antalya kış turizminde istenilen noktalara gelmeye çalışıyor.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli yapıldı!

Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık Marketçilik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi.  Alnabaa İnşaat Taahhüt Turizm Danışmanlık'ın merkez nakli bugün Esenyurt'a yapıldı. 

Trabzon Atatürk Köşkü’nün yolları yenilendi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, turizm sezonu öncesinde tarihi ve turistik mekânlara ulaşımı sağlayan yollarda asfaltlama çalışması başlattı. Atatürk Köşkü’nün 2 kilometrelik gidiş ve dönüş yolu da hafta sonu asfaltlandı.

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Taşkın yapı zamanaşımı süresi!

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı zamanaşımı süresi nedir?

Taşkın yapı dava dilekçesi örneği!

Taşkın inşaat nedeniyle tapu tescil davası da açılabiliyor. Dava için bir dilekçe ile mahkemeye müracaat ediliyor. Peki, taşkın yapı dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte taşkın yapı dava dilekçesi örneği..

Taşkın yapı davası nasıl açılır?

Bir yapının başkasına ait araziye taşırılan kısmı, eğer yapıyı yapan malik taşırılan arazi üzerinde bir irtifak hakkına sahip bulunuyorsa, ona ait taşınmazın bütünleyici parçası olur. Peki, taşkın yapı davası nasıl açılır?

Çerkezköy'de taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yapılan Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası T aşkın Koruma İnşaatı'nın temel atma töreni geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Konya Doğanhisar Taşkın Koruma Tesisi tamamlandı!

Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, geçici kabul aşamasına gelinen Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması ile yapımı tamamlanan Doğanhisar İlçe Merkez 2. Kısım Taşkın Koruma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

antalyada turizm kışın nasıl Haberi

antalyada turizm kışın nasıl

Antalya'nın yeni hayallere ve yeni yatırımlara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Disneyland benzeri bir eğlence parkının kış turizmine ve işsizliğin önlenmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi. 


YENİ CAZİBE MERKEZİ 

Kış aylarında turizmi ayakta tutacak yeni cazibe merkezlerine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Hacısüleyman, "Akvaryum bununla ilgili bir modeldi. Bir yatırımcımız bu hayal ile ilgili doğru hareket etti ve bir cazibe merkezi yarattı. Şimdi bunun gibi şehir içerisinde, kolay ulaşılabilecek yeni cazibe merkezleri yaratılması lazım. Bunların en önemlisi hem hava yağmurlu olduğunda vakit geçirilebilecek hem de hava güneşli olduğu zaman gezebileceğimiz bir temalı eğlence parkı olması lazım. Eğer böyle bir temalı park yaratabilirsek o zaman kış aylarındaki doluluğu artırabiliriz" dedi. 


Kundu'ya Disneyland! 

HACISÜLEYMAN'IN talebinin karşılığı ise Galeri Kristal...