15 / 05 / 2024

Antalyada yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı

Antalyada yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı

Antalya'da yıldırım düşmesi sonucu bir caminin minaresi yıkıldı. Minarenin büyük bölümü yıkılırken, çevredeki bazı iş yerlerinin camları kırıldı. Minarenin enkazı Antalya Büyükşehir belediyesi ekiplerince kaldırıldı.

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü!

Bu sene içinde inşaatının tamamlanarak hizmete açılmasının planlandığı Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düştü...

Binali Yıldırım'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım Başıbüyük'ün Anadolu Yakasının yıllardan beri bilinen en eski muhitlerinden olduğunu dile getirerek, mahallelilere kentsel dönüşüm mesajı verdi.

Yenisahra 5 yıldır kentsel dönüşüm bekliyor!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nde 5 yıldır kentsel dönüşüm bekleniyor. İmar planları beklenen mahallelerde kentsel dönüşüm ne durumda?

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Antalyada yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı Haberi

Antalyada yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı

Antalya'da yıldırım düşmesi sonucu bir caminin minaresi yıkıldı. 


Eski Sanayi Sitesi'ndeki Sanayi Camisi'ne ikindi namazının kılındığı sırada yıldırım isabet etti, minarenin büyük bölümü yıkıldı, çevredeki bazı iş yerlerinin camları kırıldı.


Antalya Müftüsü Osman Artan, olayda ölen ya da yaralananın olmadığını, cemaatin camide bulunmasının büyük bir şans olduğunu söyledi. Artan, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin minare enkazını kaldırmaya başladığını belirtti.


Yıldırım düştüğü sırada camide bulunanlardan Ali Rıza Günal, bir anda neye uğradıklarını şaşırdıklarını ifade ederek, "Dua yaptığımız sırada büyük bir patlama sesi duyduk. Deprem olduğunu sandık. Bir anda herkes panik yaşadı. Sonra kendimi dışarı atmışım"  diye konuştu.


İş yerinde hasar oluştuğunu söyleyen Mustafa Günal da ses nedeniyle bir süre kendilerine gelemediklerini ifade etti. İş yerlerinin camlarının kırıldığını ve elektronik eşyalarının çalışamaz duruma geldiğini dile getiren...