17 / 05 / 2024

Antalyalı Ankutsan

Antalyalı Ankutsan

Antalya’nın hızlı şirketlerinden Ankutsan, dördüncü tesisini Ankara’da devreye aldı. Mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi yapacak Başkent OSB’deki tesis için 25 milyon doları aşkın bir yatırım yapıldı.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya’da evler artık kısa dönemli kiralanamayacak!

Antalya’da evini turistlere kısa dönemli kiralamak Antalyalı vatandaşlar için önemli bir gelir kaynağıydı. Son dönemde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı yönetmeliğin 1 Ocak’ta yürürlüğe girmesi ile birlikte işler tersine dönmüş oldu. 

Kira krizi gitgide büyürken Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan son dakika açıklaması geldi: Nefes alamıyoruz!

Asgari ücretle geçinen Antalyalı kiracılar, enflasyonun da etkileriyle artan kira fiyatları karşısında zor günler geçirirken, Kiracılar Dayanışma Platformu’ndan konu ile ilgili çağrı geldi...

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

TOKİ'den Antalyalılara son dakika müjdesi! Bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Antalya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Antalyalılara Eylül 2023 müjdesi geldi! Son dakika!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen bir yeni projesi için daha start verdi.

TOKİ'den Antalyalılara Şubat 2023 müjdesi! Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Antalya'ya Şubat 2023 müjdesi... Tek bir ilçeye 84 yeni konut geliyor... Aman kaçırmayın...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! Tam 262 ucuz konut için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

TOKİ Antalya projesinde son dakika! Ucuz konut bekleyen Antalyalılar dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Antalyalılara ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Antalya Alanya projesi için start verdi. İşte TOKİ Antalya projesi detayları...

TOKİ'den Antalyalılara büyük müjde! O iki ilçeye 376 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Antalya projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Antalya projelerini bekleyenler dikkat! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya'da da yüzlerce yeni konut inşa edecek. İşte Antalyalıların merakla beklediği proje ile ilgili detaylar...

Antalyalı Ankutsan Haberi

Antalyalı Ankutsan

Antalya’nın hızlı şirketlerinden Ankutsan, dördüncü tesisini Ankara’da devreye aldı. Mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi yapacak Başkent OSB’deki tesis için 25 milyon doları aşkın bir yatırım yapıldı.


Geçen yıl adını ‘devler ligi’ne yazdıran Antalyalı Ankutsan, bu yıl da Başkent OSB’deki yatırımını devreye aldı. Firmanın Antalya, Mersin ve İstanbul’dan sonra dördüncü bir kentte yaptığı bu yatırımın tutarı 25 milyon doları aşıyor. Yeni tesis mukavva sektöründe sadece yarı mamul üretimi ve satışı gerçekleştirerek bir ilke imza atacak.


Ankutsan’ın İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl açıkladığı “2015 Türkiye’nin En Büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşu” listesine 432’nci sıradan adım attığını hatırlatan Ankutsan AŞ Kurucu Ortağı Rüstem Kesgi, Ankara yatırımları ile ilgili de bilgi verdi. Kesgi, “Başkent OSB’ye 2015 Aralık ayında arazi için başvurmuştuk. 2016 yılının...