03 / 05 / 2024

Antasya Rezidans fiyatları ne kadar

Antasya Rezidans fiyatları ne kadar

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Antasya Rezidans fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatı 350 bin TL olarak belirlendi...

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyatları!

Sur Yapı Mirage Rezidans fiyatları 460 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen projede dairelerin alanları 73 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor.

Çengelköy Park Evleri Rezidans fiyatları!

Çengelköy Park Evleri Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9.4 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

İş GYO Manzara Adalar Rezidans fiyatları!

İş GYO Manzara Adalar Rezidans fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

DKY On Rezidans fiyatları!

DKY On Rezidans fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. DKY İnşaat imzası ile yükselen projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beyaz Park Rezidans fiyatları!

Beyaz Park Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje 5 blok halinde hayata geçiriliyor.

Luxera Rezidans fiyatları!

Toplam 68 adet rezidans daire yer alan proje tek blok şeklinde yükseliyor. Proje akıllı ev sistemi ile tasarlandı. Luxera Rezidans fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyatları!

2 blok halinde yükselen İstanbul Medikule Rezidans projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Medikule Rezidans fiyatları!

Başakşehir Medikule Rezidans fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Makro İnşaat ve Akyapı imzası ile hayata geçirilen proje 2 bloktan meydana geliyor.

Avrupa Konutları Kale Rezidans fiyatları!

Avrupa Konutları Kale Rezidans fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam arsa alanı 37 bin metrekare olarak belirlenen projede konutların yanı sıra dükkan ve ofisler yer alıyor.

Güneşli Mirage Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı imzası taşıyan Mirage Rezidans Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Güneşli Mirage Rezidans fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Sur Yapı İlkbahar Rezidans projesi 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans fiyatları!

Lansmana özel fırsatlar sunan İlkbahar Konutları İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yükseliyor. Proje dairelerin büyüklükleri 51 ile 293 metrekare arasında değişiyor. Peki İlkbahar Rezidans fiyatları ne kadar?

Antasya Rezidans fiyatları ne kadar Haberi

Antasya Rezidans fiyatları ne kadar

Konut teslimlerinin 2015 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülen Antasya Rezidans fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 

Ant Yapı Antasya Rezidans'ta;  spor alanları, fitness center, sauna, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Toplam 617 adet dairenin yer aldığı Antasya Rezidans fiyat bilgileri dairenin tipi, katı ve alanına göre değişiyor. Proje, 42 katlı tek bloktan meydana geliyor. 



İstanbul Anadolu yakası Ümraniye bölgesinde inşa edilen Ant Asya projesi, Ant Yapı tarafından yaşama geçiriliyor. Banka kredisi kullanılan projede 1+1 ve 2+1 daireler mevcut.


80 bin metrekare inşaat alanı üzerinde konumlanan Antasya Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.


Antasya Rezidans satış ofisi iletişim:

Telefon: 0216 630 68 68

Web: