09 / 05 / 2024

antep fıstığı kabuğu inşaat

antep fıstığı kabuğu inşaat

Gaziantep mutfağının en önemli lezzetlerinden olan Antep fıstığı, kabuklarıyla inşaat duvarlarına estetik katacak.

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim! BİM 27 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayımlandı!

BİM'de yarın birçok üründe indirim fırsatı sunulacak. BİM market 27 Şubat 2024 salı aktüel ürünlerde, gıda ürünlerinde indirim yapılacak. Cafe Crown Hazır Kahve Çeşitleri 99,50 TL, Simbat Siirt Fıstığı 300 gr 145 TL, Doyum Bulgur Çeşitleri 1 Kg 21,50 TL.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

BİM'de Sleepy Natural Bebek Bezi 265 TL'ye, Golden Rose Lip Gloss 65 TL'ye, Nut Fıstık Ezmesi 49 TL'ye satılacak!

BİM'in 7 Kasım 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de hangi aktüel ürünler ne kadar fiyata satışa çıkarılacak. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Samsung Galaxy A52s çılgın indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor! BİM'de kaçırmamanız inanılmaz fırsat gereken fırsat! 

BİM, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri, telefonunu değiştirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor! Şu anda Samsung Galaxy A52s, indirimli fiyatıyla satışa sunuldu! Ancak stoklar sınırlı olduğundan, hemen almanızda fayda var...

BİM indirimleri tek tek duyurdu! Bulgur çeşitleri 19 TL, fıstık 89 TL, ceviz 37 TL'ye düştü!

BİM'in 30 Mayıs 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta neler satışa sunuacak? İşte güncel aktüel ürünler kataloğu...

Altın alacaklar dikkat! Bu son fırsat.. sakın kaçırmayın

Altın ücretlerindeki dalgalanma sürerken haftanın rekortmeni altın, seyrini tersine çevirdi. Aşağı yönlü dalgalanmalar sürerken yatırımcılar için de son alım avantajı olduğu söylendi. Altında olan bu düşüş için son alım fırsatı olduğu vurgulandı.

Tarım Kredi'den Ramazan ayına özel yeni fırsat kataloğu! Ayçiçek yağı, peynir, salam, çay! 16 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market haftanın indirimli ürünlerini peş peşe açıkladı. Peki, Tarım Kredi'de bu hafta neler indirime girdi? İşte 16 Mart 2023 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.... 

Elinde euro olanlar hemen baksın! Euronun füze gibi uçacağı tarih resmen belli oldu! Hemen gardınızı alın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''euro ne olur?'' sorusunun yanıtın araştırıyor. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euronun füze gibi uçacağı tarih resmen belli oldu! Herkes gardını alsın.

Migros'ta et ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim! Sucuk 80, hindi fıstıklı salam 20 TL! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Migros Market'te et şarküteri ürünlerinde yüzde 55'e varan indirim fırsatı başladı. Sucuk 80, hindi fıstıklı salaM 20 TL! Yetişen alıyor! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'dan çığ uyarısı da geldi! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, AFAD Genel Merkezinde son dakika açıklamalarında bulundu. Depremler sonrasında yer kabuğu 7.3 metre kaydı! AFAD'san çığ uyarısı da geldi!

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

antep fıstığı kabuğu inşaat Haberi

antep fıstığı kabuğu inşaat

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, mutfağıyla ünlü Gaziantep'te, yemeklerden tatlılara birçok alanda kullanılan Antep fıstığı, çöpe atılan kabuklarıyla da artık duvarlara farklı bir görünüm kazandırmış olacak.

Dokuz sene önce Antep fıstığı kabuklarından Atatürk portresi yapan Nilay Gündüz Emek, "Nilayen" adını verdiği sanatıyla fıstık kabuğundan yaptığı arabadan heykele, mutfak eşyalarından gitara kadar pek çok objeyi birer sanat eserine dönüştürdü.

Yıllar içerisinde yüzlerce eser ortaya koyan Emek, 4 sene önce testlerine başladığı yeni projesiyle Antep fıstığı kabuklarını duvarlara taşıyacak. İlk denemeyi kendi ofisinde yapan ve başarılı bir sonuç alan Emek, patent başvurusu da yaptı. Şimdiden metrekare üzerinden teklifler almaya başlayan Emek, patent aldıktan sonra ise satışa başlayacak.

"1200 eserim bulunuyor"

Nilay Gündüz Emek, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, altı yaşından itibaren atıklarla oyuncaklar ve...