06 / 05 / 2024

anthill residence resimleri

anthill residence resimleri

Anthill Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor

Anthill Residence satılık!

İstanbul'un Şişli bölgesinde yer alan Anthill Residence satılık daire fiyatları ‘n göre projedeki daire fiyatları minimum 589 bin dolardan başlıyor…

Anthill Residence fiyatları 2017!

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Anthill Residence projesine yeşil bina sertifikası!

Ant Yapı, sürdürülebilir ve çevre dostu binalarına aldığı yeşil bina sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Anthill Residence projesine BREEAM sertifikası alan Ant Yapı, önümüzdeki süreçte de talebin her geçen gün arttığı yeşil bina konseptine yatırım yapmayı sürdürecek.

Anthill Bomonti'de son 20 konut! Dolar kuru 2.40 TL!

Anthill Residence'ta satışlar devam ediyor. Son 20 konutun kaldığı projede peşin ödemelerde dolar kuru 2.40 TL’den sabitlendi.

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta hizmet sunacak!

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Ons İncek Residence resimleri!

39 bin 168 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Ons İncek Residence projesi 922 adet konuttan oluşuyor. Ons İncek Residence resimleri haberimizin içinde yer alıyor.

Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Fikret Bila, vakit buldukça Anthill Residence Kat 54'e uğrayan bir Ant Yapı dostu. Milliyet Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila Anthill Residence Kat 54'ü neden tercih ediyor?

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 2,20 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

Anthill Residence'tan Kadınlar Günü'ne özel Hanımeli Fasıl!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Şişli Bomonti'de Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence; 8 Mart Pazar günü saat 14.30 ile 18.00 arasında Kadınlar Günü'ne özel bir etkinliğe imza atıyor.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 1,98'e sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kurunu 1,98’den sabitledi. Firma ayrıca 3 projesinde vade farksız ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Papatya Park Residence resimleri!

Papatya Park Residence resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire fiyatlarının 168 bin 60 liradan başladığı Papatya Park Residence'ta 48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

anthill residence resimleri Haberi

anthill residence resimleri

Anthill Residence projesi, Ant Yapı tarafından Şişli Bölgesi içerisinde yükseliyor. Anthill Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 


25 bin metrekarelik arsa alanına sahip Anthill Residence Şişli'de konutlar 1+1 ve 2+1 olarak toplamda 804 adet bulunuyor. Anthill Residence satılık konut fiyatları 589 bin dolardan başlıyor. 




Anthill Residence Şişli fiyat listesi!

1+1 daireler 589 bin dolar, 

2+1 daireler 730 bin dolardan başlıyor. 


Anthill Residence Şişli ödeme koşulları!

Anthill Residence Şişli ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Anthill Residence Şişli ne zaman teslim?

Anthill Residence Şişli teslim tarihi hemen. 


Anthill Residence nerede?

Anthill Residence nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Cumhuriyet Mah. İncirlidede Cad. No:6 34380 Bomonti – Şişli

Anthill Residence...