13 / 05 / 2024

Anthony Khoi

Anthony Khoi

Cenor Group’un Başkanı Anthony Khoi, Ataşehir’deki Metropol İstanbul'un ticari alanlarıyla ilgileniyor...

Etherum’un kurucusu kripto para piyasasından çekiliyor!

Bitcoin'in sonrasında en değerli ikinci kripto para birimi Ethereum'un kurucu ortağı Kanadalı Anthony Di Iorio, kripto para borsasından çekilme kararı aldı.

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!

Survivor'da Acun Ilıcalı, 'büyük ödül' olarak yarışmacılara lüks bir malikanede konaklayacaklarını açıkladı. Fakat Ilıcalı, malikanenin kime ait olduğunu söylemedi. İşte o lüks malikanenin sahibi...

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

İstanbul Modern'in geçici mekanı 23 Mayıs'ta açılacak!

Karaköy'deki 4 numaralı Antrepo'da faaliyetlerini sürdüren müzenin açılışı, heykeltraş Anthony Cragg'in "İnsan Doğası" isimli sergisiyle yapılacak.

Jennifer Lopez, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara sattı!

Dünyaca ünlü oyuncu-şarkıcı Jennifer Lopez, önce kocası Marc Anthony sonra da sevgilisi Casper Smart ile yaşadığı malikanesini sonunda sattı. Lopez, California, Hidden Hills'teki malikanesini 10 milyon dolara elden çıkardı.

Büyük bankalar Brexit yüzünden İngiltere'den ayrılacak!

Вritish Bankers Association (BBA) Başkanı Anthony Brown, İngiltere'de faaliyet gösteren büyük bankaların Brexit sürecinin başlayacağı 2017 başlarında ülkeden çekilmeye hazırlandığını belirtti.

İşte Jennifer Lopez'in Los Angeles'teki malikanesi!

46 yaşındaki ABD'li sanatçı Jennifer Lopez, Marc Anthony ile evliyken yaşadığı Los Angeles'teki malikaneyi satmaya karar verdi. İçinde sinema salonu bile bulunan malikane, 12.5 milyon dolara (yaklaşık 36 milyon TL) yeni sahibini bekliyor.

Jennifer Lopez, Beverly Hills'den 22.9 milyon dolara malikane alıyor!

Şarkıcı Jennifer Lopez, eski eşi Marc Anthony ile yaşadıkları evi sattıktan sonra Beverly Hills'te başka bir malikane alma hazırlığında.14 bin metrekarelik malikane, 22.9 milyon dolar değerinde.

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun!

ABD’de yatırım yaparak Green Card sahibi olun. Bu programın kendinize ve çocuklarınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız San Francisco Dünya Ticaret Merkezi Başkanı Mr. Anthony Hemstad ile programın ayrıntılarını tartışın.

‘İzmit Town Center’ geleceğin projesi seçildi!

Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Carrefour yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Khoi, Başkan Karaosmanoğlu’na ‘İzmit Town Center’ Projesi ile aldıkları ödülü takdim etti.

Parsons Transportation Group Inc Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Parsons Transportation Group Inc Merkezi Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Merkez Şubesi, Thomas Anthony Boyle, Alper Özmert tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu.

SİF İş Makinaları'nın hedefi 36 bin iş makinası satmak!

JCB Başkanı Sir Anthony Bamford: "SİF İş Makinaları'nın inşa ettiği JCB'nin Leed Gold sertifikalı distribütör tesisi, Türkiye'deki faaliyetlerimiz için yeni bir dönemi işaret ediyor." dedi..

Cenor Group, Metropol İstanbul'un ticari alanlarıyla ilgileniyor!

Cenor Group’un Başkanı Anthony Khoi, Ataşehir’deki Metropol İstanbul'un ticari alanlarıyla ilgileniyor...

Anthony Khoi Haberi

Anthony Khoi

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı’nda yer alan standında sergilediği maketiyle ve Türk kahvesi ikramıyla fuarın yıldızı olan Metropol İstanbul, yaklaşık 1 milyar dolarlık fon büyüklüğüyle Türkiye’yi yakından takip eden Cenor Group’un Başkanı Anthony Khoi’nin de ilgisini çekti. Metropol İstanbul projesinin ticari alanlarıyla ilgilendiklerini belirten Avrupa’nın en büyük AVM yatırımcısı Khoi, yetkililerden detaylı bilgi aldı. 


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticaret, finans, moda ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren en büyük özel gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Metropol İstanbul, dünyanın en önemli uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vurdu. Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği işbirliğinde yabancı konuklarına Türk kahvesi ikramı yaparak hem projenin hem de Türkiye’nin tanıtımını üstlenen...