29 / 04 / 2024

anti-bakteriyel

anti-bakteriyel

Yaşadıkları mekanlara hayalleriyle şekil veren çocuklar firmalara da ilham kaynağı oluyor, modayı aradan çıkarıyor...

Sağlıklı bebek odaları Çilek'ten

Çilek Odası, ailelerin yeni üyeleri için tasarladığı bebek karyolalarında üstün güvenlik, doğal ve sağlıklı uyku ortamı sağlıyor

Bütçe dostu Dacia Jogger Haziran ayı fiyatları ne oldu! 

Dacia Jogger, güvenlik konusunda önemli özelliklere sahiptir. ABS (Anti Blokaj Fren Sistemi), ESP (Elektronik Stabilite Programı), hava yastıkları ve hız sınırlayıcı gibi güvenlik önlemleriyle donatılmıştır. Peki 18 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Bosch WAX28E50TR Home Professional Çamaşır Makinesi 10 kg kaç TL, özellikleri neler? 25 Mart 2023 fiyat listesi 

Bosch HomeProfessional Çamaşır Makinesi, 10 kg yıkama kapasitesi ve akıllı teknolojisi sayesinde temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki Anti Stain Plus Sistemi ne işe yarıyor?

King P746 Steamex Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi... 

King P746 Steamex, buhar gücü, hareket kolaylığı sağlayan tasarımı ve kullanışlı seramik tabanı ile yorulmadan ütü yapma konforu yaşatır. Peki, King P-746 Steamex Buharlı Ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

Arnica Puf Puf Plus UT61026 Buharlı Ütü en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 11 Mart 2023 fiyat listesi...

Arnica Puf Puf Plus UT61026 Buharlı Ütü, ergonomik tasarımı ve fonksiyonel özellikleri ile ütü yapmayı kolay ve keyifli hale getiriyor. Peki uygun fiyatla kaliteyi buluşturan Arnica ütüde anti drip özelliği var mı? İşte detaylar... 

Türk çeliğine set çeken AB’de fiyatlar artıyor!

Avrupa rulo çelik piyasası 2021’e daha yüksek fiyatlarla girdi. Türk çeliğine anti damping vergisi uygulama kararı veren AB’de yerli üretici talebi karşılamakta yetersiz kalınca fiyatlar yükselmeye başladı.

Demir çelik kuruluşları AB'nin anti damping vergisine itiraz etti!

Türkiye'de faaliyet gösteren demir çelik kuruluşları, AB'nin çelik ürünlere uyguladığı yüzde 7,6 zamma ilişkin itirazda bulundu. 

Türkiye'de üretilen bazı çelik ürünlere AB’den ilave vergi!

Avrupa Birliği (AB), Türkiye'de üretilen çeşitli demir ve çelik ürünlere yüzde 7,6'ya varan oranda anti-damping vergisi uygulanması yönünde karar aldı. 

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Confetti Miami koleksiyonu şıklığı ve konforu bir arada sunuyor!

Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor.Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor

Confetti ile banyolarda bahar rüzgarları!

Confetti, banyolarda bahar rüzgârı estiriyor. Farklı renk tonları ve modelleriyle baharın o capcanlı ve dinamik havasını banyolara yansıtan Confetti, anti-alerjik özelliğiyle de sağlıklı kullanım alanları sunuyor.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

Confetti, camilerinin zeminlerini kaplıyor!

Çelebizade markasıyla cami ve vakıf halısı üretimine başlayan Confetti, Avrupa ve Orta Asya camilerinin zeminlerini kaplıyor. Çelebizade’nin cami halıları, kalabalık alanlarda kullanıma uygun, anti bakteriyel olarak tasarlandı.

Saraybosna Aleksa Şantiç İlköğretim Okulu açıldı!

TİKA projeleri toplu açılış töreni yapıldı. Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, TİKA tarafından restore edilen Aleksa Şantiç İlköğretim Okulu düzenlenen törenle açıldı.

anti-bakteriyel Haberi

anti-bakteriyel

Bir uzun yol gemisi ya da bir uzay mekiği... Hatta bir sarayın kral odası. Bazen masal kitaplarından bazen mağaza vitrinlerinden bazen de izledikleri çizgi filmlerden esinlenerek kendilerine özgü bir dünya yaratan çocukların yaşadıkları odaları da onların hayallerine yaraşır olsa gerek. Kendi odalarında trendi belirleyen çocuklar olunca, moda kavramı da bu dünyadan sessiz sedasız kayıp gidiyor. Geriye de rengarenk ve birbirinden farklı dizaynlar kalıyor. Çilek Mobilya tasarımcısı Gülendam Anar, şöyle konuşuyor: "Kendi odası içinde kendi dünyasını yaşayan çocukların sınırsız düşlerinin, sınırsız dünyalarında; gemisiyle denizlere açılmak isteyen bir çocuğu mutlu ederken diğerini pistlerde kırmızı otomobiliyle gezmenin keyfini sürmesini istiyoruz. Bir kız çocuğunun sevimli pembe şeker gibi bir odada uyanmak isteğini düşünürken bir diğerinin mavi çiçek bahçelerindeki prenses odasında oyunlar oynamasını sağlamaya...