27 / 05 / 2024

Antikacılar Sokağı

Antikacılar Sokağı

ÜSKÜDAR' da iki katlı bir sanat atölyesinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, dükkanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi..

Kiracısına kızdı eşyaları balkondan sokağa attı: O ev sahibine ceza kesildi! 

İstanbul Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, kiracıları tahliye ettikten sonra ve eşyaları balkondan sokağa attı. O ev sahibine 1.500 TL para cezası kesildi. İşte ayrıntılar...

Meteoroloji son dakika vererek kırmızı kodla uyardı! Hemen bakın, çok önemli! Kuvvetli yağışlar geri dönüyor!

Mart ayı boyunca etkili olan yağışlı havanın ardından son iki gündür sıcak hava dalgası kendini hissettiriyor. Vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkarmak için dışarıya çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir uyarı geldi: Güneşe aldanmayın, yakında büyük bir fırtına bekleniyor! Sokağa çıkarken

Gün ışımadan kendilerini sokağa attılar: SGK müdürlüklerine EYT’li akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT ile dün akşam yaptığı açıklamanın ardından, Türkiye genelindeki SGK müdürlükleri, emeklilik hakkından faydalanmak isteyen vatandaşların adeta akınına uğradı.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

KYK borçları, maske cezaları, kredi kartı borçları… Borçlar tek tek silinecek! Torba Yasa artık Meclis’te

Milyonlarca insanı kapsayacak olan torba yasa için sayılı günler kaldı. Torba yasa, KYK borçlarını, maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları, kredi kartı borçları gibi konuları ele alırken detaylar ise tek tek belli olmaya başladı… İşte detaylar…

Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

14 Nisan'da kısmi kapanma uygulamasından sonra vatandaşlar tam kapanmanın olup olmayacağını merak ediyor. Bayramda ise sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı araştırılıyor. Peki tam kapanma olacak mı, Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı var mı?

Genelge yayınlandı! 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı; hafta içi her gün, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00-14.00, 18 yaş altı gençler ve çocuklar ise 14.00-18.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek olup, bu saat aralıkları dışında sokağa çıkılmayacak.

Dikkat o saatte yasak var! 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

Konut satışları sokağa çıkma yasağından etkilendi mi?

TÜİK, Ocak ayı konut satış istatistiklerine göre Türkiye'de konut satışları 2021 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37,9 azalarak 70 bin 587 oldu. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, satışlardaki düşüşün en büyük nedeninin sokağa çıkma yasakları olduğunu belirtti.

Milyonlar dikkat! Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan tedbirler devam ediyor. Vaka sayısında düşüş görülmesinin ardından kısıtlamaların kalkacağı tarihi araştırmaya başlayan vatandaşlar, bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağını merak ediyor...

Capitol'den kiracılarına yüzde 50'ye ek yüzde 25 indirim desteği!

2020 Temmuz ayından itibaren kiracılarına yüzde 50 indirim yapan Capitol, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasakları kapsamında ekstra yüzde 25 indirim yapma kararı aldı...

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi günler?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ülke genelinde uygulanmaya devam ediyor. Yeni koronavirüs tedbirlerine göre 65 yaş üstü vatandaşlar hafta içi sadece 3 saat sokağa çıkabilecek.

65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlıyor? 

Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artıştan dolayı hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlaması getirildi.

Antikacılar Sokağı Haberi

Antikacılar Sokağı

Üsküdar Selami Ali Mahallesi'nde "Antikacılar Sokağı" olarak bilinen Görümce Sokağı'ndaki iki katlı sanat atölyesinde, saat 04.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler hızla yayılırken, ihbar üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangın yerine gelen itfaiye erleri, alevlere yukarıdan ve içeriden su sıkarak müdahale etti. Bu sırada mağazanın ikinci katında mahsur kalan 2 kişi ise itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Mahalle sakinleri ise söndürme çalışmalarını endişeli gözlerle izledi. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü; sanat atölyesinde ise büyük çapta maddi hasar oluştu.


Yangından dolayı büyük panik yaşadıklarını belirten bir mahalle sakini, "İçeride 2-3 tane yabancı insan kalıyordu. Bir baktık dükkan yanıyor. İçerdekileri kurtarsalar, orda çalışanlar vardı" diye konuştu.


Polis ve itfaiye yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma...