03 / 05 / 2024

Antonio Banderas ev 2016

Antonio Banderas ev 2016

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

Antonio Banderas, İngiltere'den 2,4 milyon sterline ev aldı!

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Antonio Banderas'in Los Angelas'taki evi satışa çıkacak!

Antonio Banderas ve oyuncu eşi Melanie Griffith'in boşanma davaları sonuçlandı. Buna göre Griffith, Colorado'da yer alan malikalerini alacak. Stella adında bir kızları bulunan eski çiftin Los Angelas'taki evlerini de satışa çıkaracak.

Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti malikanelerini sattı!

Geçtiğimiz yıl boşanan Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti, Los Angeles'ta uzun yıllar yaşadıkları malikanelerini 16 milyon dolara sattı. Bu fiyat, bir rekor olarak değerlendiriliyor.

Antonio Banderas'ın malikanesi 16 milyon dolara satışta!

GEÇEN yıl boşanacaklarını duyuran Hollyvvood yıldızları Antonio Banderas ve Melanie Griffith, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânelerini yaklaşık 16 milyon dolara satışa çıkardı.

Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor!

Bir zamanlar Panama 'nın eski diktatörü Manuel Antonio Noriega'nın bir villaya sahip olduğu sessiz kıyı kasabası Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor.

Antonio Banderas'ın malikanesine yıkım!

İspanya'da Zapatero hükümeti, 1988'de kabul edilen Kıyı Koruma Kanunu gereğince, sahillerdeki binlerce villa ve konutu kamulaştıracak

Kylie Minogue İspanya'dan ev alıyor

Kendisinden yaşça küçük İspanyol model sevgilisiyle mutlu bir beraberlik yaşayan Kylie Minogue, İspanya'dan ev almaya hazırlanıyor

Güvenlik şirketlerine abone olan ev sayısı işyerini geçti

Kriz, otomotiv ve tekstil gibi sektörleri ağır şekilde etkilerken, elektronik güvenlik sektörünü teğet geçti. Ev ve ofislere yönelik profesyonel alarm ve güvenlik sistemlerinin satışlarında düşüş yok

MOL Ev'den mobilya alana kıyafetler bedava

Mol Mağazacılık İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, "MOL Ev'e gelen herkes mobilya alırken, aynı anda kıyafetlerini de ücretsiz alacak" şeklinde konuştu

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

Antonio Banderas ev 2016 Haberi

Antonio Banderas ev 2016

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı.


Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlin’i (9.9 milyon TL) gözden çıkardı. İkilinin ‘doğayla dost’ yeni evinde iki geniş salon, mutfak, beş yatak odası, sinema salonu, masaj odası, sauna ve müzik odası...