03 / 05 / 2024

Antonio Banderas ingiltere ev

Antonio Banderas ingiltere ev

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Antonio Banderas İngiltere'deki malikanesini satıyor!

İspanyol oyuncu Antonio Banderas İngiltere Surrey'de bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Banderas malikane için 2.9 milyon sterlin istiyor.

İngiltere Crossrail metro projesinde sona gelindi!

2012 Mart'ta ingiltere'de yapımına başlanılan Crossrail metro projesinde sona gelindi. 44 milyar TL’lik Crossrail projenin açılışı merakla bekleniliyor.

Antonio Fernandez Rodriguez'den 210 milyon dolarlık miras!

Dünyaca ünlü bira markasının sahibi İspanyol Antonio Fernandez Rodriguez ölmeden hemen önce servetini köyündeki 80 kişiye bıraktı. Rodriguez'in ölümüyle 80 köylü 210 milyon dolar servetin sahibi oldu.

Antonio Banderas, İngiltere'den 2,4 milyon sterline ev aldı!

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Antonio Banderas'in Los Angelas'taki evi satışa çıkacak!

Antonio Banderas ve oyuncu eşi Melanie Griffith'in boşanma davaları sonuçlandı. Buna göre Griffith, Colorado'da yer alan malikalerini alacak. Stella adında bir kızları bulunan eski çiftin Los Angelas'taki evlerini de satışa çıkaracak.

Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti malikanelerini sattı!

Geçtiğimiz yıl boşanan Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti, Los Angeles'ta uzun yıllar yaşadıkları malikanelerini 16 milyon dolara sattı. Bu fiyat, bir rekor olarak değerlendiriliyor.

Antonio Banderas'ın malikanesi 16 milyon dolara satışta!

GEÇEN yıl boşanacaklarını duyuran Hollyvvood yıldızları Antonio Banderas ve Melanie Griffith, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânelerini yaklaşık 16 milyon dolara satışa çıkardı.

Antonio Huertas: Türkiye yabancı yatırımcıların gözdesi!

Mapfre'nin bu yıl İstanbul'da gerçekleşen CEO'lar toplantısında konuşan Mapfre Grubu Başkanı Antonio Huertas, Türkiye'nin yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ettiğini söyledi. Toplantıya 60'ın üzerinde Mapfre temsilcisinin katıldı...

Antonio Huertas: Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz!

Mapfre, 50 ülkedeki CEO'suyla İstanbul'a çıkarma yaptı. Türkiye'nin öncelikli pazarları olduğunu söyleyen Başkan Antonio Huertas, " Orta Asya ve Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle giriyoruz " dedi

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

Antonio Luigi Trupia vefat etti, İTÜ'nün acı günü!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Antonio Luigi Trupia vefat etti. Prof. Dr. Trupia için İTÜ Taşkışla binasında bir tören düzenlendi. Peki Prof. Dr. Antonio Luigi Trupia kimdir? İşte biyografisi...

İngiltere Parlamento binası düğün mekanı oluyor!

Dünyanın en köklü parlamentosu olan ve parlamentoların anası olarak kabul edilen İngiltere Londra' daki İngiltere Parlamento binası ( Westminster Sarayı ) özel organizasyonlara açılı yor...

İngiltere'de emlak fiyatları yüzde 8.4 arttı!

İNGİLTERE'DE emlak fiyatları 2013 yılında yüzde 8,4 oranında artış kaydederken, halen 2007 yılındaki en yüksek artış seviyesinin yüzde 5 altında seyrediyor. İngiltere emlak piyasasının yıl boyunca ivme kazandı...

Antonio Banderas ingiltere ev Haberi

Antonio Banderas ingiltere ev

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı.


Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlin’i (9.9 milyon TL) gözden çıkardı. İkilinin ‘doğayla dost’ yeni evinde iki geniş salon, mutfak, beş yatak odası, sinema salonu, masaj odası, sauna ve müzik odası...