29 / 04 / 2024

Antplato ofis

Antplato ofis

Antplato projesi, Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiriliyor. Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofislerin alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor.

Antplato satışları başlıyor!

Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato’nun satış ekibinden Zeynep Ülker ve Özkan Özer ofis satışları ve Antplato hakkındaki sorularımızı yanıtladılar.

Antplato Projesi'nde ofislerin metrekare fiyatı 4.500 TL!

Ant Yapı Antplato projesinin inşaat çalışmalarına yakında başlanacak olan Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Antplato ofis projesi nerede?

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde 25 katlı tek blok halinde yükselen Antplato projesi teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek. İstanbul Antplato ofis projesi nerede?

Antplato görücüye çıktı! 50 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk ofis projesi Antplato toplam 35.000 metrekare alana inşa ediliyor. Yatırım değeri 50 milyon dolar proje 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor.

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato’da final heyecanı!

Ant Yapı, çok özel ve iddialı bir projeyi tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak.

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Antplato Halkalı ödeme planı!

Antplato Halkalı ödeme planı kapsamında 2017 yılının sonuna kadar vade imkanı sunuluyor. Antplato Halkalı'da ofis fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor...

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antplato ofis Haberi

Antplato ofis

Antplato projesi,  Ant Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiriliyor. 


50 milyon yatırım bedeliyle hayata geçirilen Antplato projesinde toplam 180 adet ofis bulunuyor.


Antplato projesindeki ofis alanları 80 metrekareden başlıyor ve 172 metrekareye kadar yükseliyor.  


Antplato projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor. 


Ant Yapı  Antplato projesi 2017 yılında teslim edilecek.


Antplato ulaşım bilgileri

Adres: Basın Ekspress Yolu, Fatih Caddesi, Dereboyu Sokak , Halkalı  İstanbul 


Antplato iletişim bilgileri

0216 630 68 68 - 0212 692 00 32

Web: