06 / 05 / 2024

Antriva daire alanları

Antriva daire alanları

İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva'da hayata geçirilen Antriva projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede yer alan villaların alanları 323 metrekareden başlayarak 574 metrekareye kadar çıkıyor.

Antriva'da hemen teslim daireler!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Antriva projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Satış süreci devam eden Antriva projesi İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva'da hayata geçiriliyor. Projede 99 adet müstakil villa bulunuyor.

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat! Fikret İnan'dan son dakika açıklaması geldi!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan daire alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Fi Yapı'dan daire alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Fi Yapı'dan daire alanlarla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Fi Yapı müşterilerini yakından ilgilendiren o açıklamalar...

Torkam E5 örnek daire!

Toplam 234 adet dairenin yer aldığı Torkam E5 örnek daire görseller yayınlandı. Projede yer alan daire alanları 54 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiyor....

Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları!

Toplam 739 daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde daire alanları 80 metrekare ile 266 metrekare arasında değişiyor. İşte Ağaoğlu Çekmeköy Park daire planları...

Tam 8 Bağcılar daire fiyatları!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tam 8 Bağcılar'da daire alanları 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor.  Tam 8 Bağcılar daire fiyatları 415 bin TL'den başlıyor.

Nidapark İstinye örnek daire!

Nidapark İstinye'de daire alanları 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişirken, metrekare birim fiyatı da 23 bin TL'den başlıyor. İşte Nidapark İstinye örnek daire görselleri ...

Altunizade Validebağ Konakları daire fiyatları!

DAP Yapı imzasıyla yükselen Altunizade Validebağ Konakları'nda daire alanları 57 metrekareden başlıyor. işte Altunizade Validebağ Konakları daire fiyatları...

Mirage Rezidans daire fiyat listesi!

İstanbul Güneşli'de hayata geçirilen Mirage Rezidans projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Mirage Rezidans daire fiyat listesi daire alanlarına göre değişiyor.

Kaya Life Adana daire fiyatı!

2017 yılının Şubat ayında teslimlerin yapılacağı proje Kaya Life İnşaat imzasını taşıyor. Kaya Life Adana daire fiyatı daire alanlarına göre değişiyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Kuleli Evleri Bomonti’den daire alanlar Koruncuklara bağış yapacak!

Yıldırım Yapı Grubu, Koruncuk Vakfı ile çocukların hayatında fark yaratacak bir kampanya başlattı. Yıldırım Yapı Grubu, yıl boyunca Kuleli Evleri Bomonti’den daire satın alanlar adına Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağış yapacak.

Kale Daire Kartal nerede?

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje tek blok olarak inşa ediliyor. Projedeki daire alanları 61 metrekareden başlıyor. Peki Kale Daire Kartal nerede?

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire!

Kiptaş Çatalca Evleri satılık daire alanları 83 ve 85 metrekareden oluşuyor. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Antriva daire alanları Haberi

Antriva daire alanları

99 adet müstakil ve ikiz villalardan oluşan Antriva projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılan Antriva projesi İstanbul Anadolu yakası Beykoz Riva'da hayata geçiriliyor.


Antriva projesinde tracking, deniz sporları, scuba ping, golf balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik gibi birçok spor çeşitleri yapma imkanı sunuluyor. Ayrıca projede Riva deresinin yakınında yer alan kayıkhaneden açılarak, tekne gezintileri de yapılabiliyor.



Antriva projesindeki villaların alanları!


A tipi villalar 569 metrekare,

B tipi villalar 574 metrekare,

C tipi villar ise 323 metrekare alana sahip.


Satışları hala devam eden Antriva projesinin sosyal olanakları arasında voleybol, tenis, basketbol ve fitness mevcut. Ayrıca proje kapsamında evlerde kablosuz internet bağlantısı, telefon ve uydu TV sistemi de bulunuyor.



Ant Yapı Antriva adres : Riva (Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak...