23 / 07 / 2024

Anvıl Mimarlık

Anvıl Mimarlık

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuğçe Güleç tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Üçlü Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından  kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

BRH Reklamcılık ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

BRH Reklamcılık ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Göz tarafından kuruldu.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

Yank Mimarlık Mühendislik Ve Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yank Mimarlık Mühendislik Ve Yazılım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozkurt ve Yusuf Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

Ergün Mimarlık, Autodesk Teknik Zirvesi'ne katılıyor!

Ergün Mimarlık, 4 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek olan Autodesk Teknik Zirvesi’nin Yapı Sektörü Oturumu’nda başarı hikayelerini ve BIM sistemine geçiş süreçlerini katılımcılarla paylaşacak.

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Tolga Yağlı Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yağlı tarafından kuruldu. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Gayrimenkulde farklılık arayışına mimarlık şirketleri yetişiyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Tümer, konsept projelerle boy gösteren gayrimenkul şirketleri, farklılık peşinde koştuğunu, bu anlarda gayrimenkulcülerin yardımına mimarlık şirketlerinin yetiştiğini yazdı..

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

İtalya'dan Arkiteam Mimarlık'ın 4 projesine 4 ödül!

Markalı konut sektöründe hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası alanda başarılara imza atan Arkiteam Mimarlık, tasarım dünyasının en prestijli organizasyonlarından A Design Awards’tan bu yıl da 4 ödül almaya hak kazandı.

Anvıl Mimarlık Haberi

Anvıl Mimarlık

Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuğçe Güleç tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.


Anvıl Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak. 2-Her türlü bina büro tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemeleri alanında mimarlık mühendislik teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan proje teknik hesaplar danışmanlık etüd araştırma tasarım fizibiliteler yapmak bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 3-Şirket hertürlü mimari plan proje çizimini ve taahüdünü yapmak.Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak.Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak .Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak peyzaj projesi ve...