20 / 05 / 2024

aoç arazi kiralama ihalesi

aoç arazi kiralama ihalesi

Ankara'daki Atatürk Orman Çiftliği arazisi kiraya veriliyor. Arazinin metrekaresinin 10 kuruşa kiralanacağı gündeme geldi. 

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Mart 2024 fırsatı: 2 ilde bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi kiralıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan bağ, bahçe, kamu konutu ve arazi için  kiralama ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcılar tarafından merakla beklenen o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! İki ilde 4 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf kiralık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eskişehir ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 4 bin 700 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Atatürk Orman Çiftliği'nin arazi varlığı 382 dekar azaldı!

Atatürk Orman Çiftliği arazisi son 20 senede 382 dekar azalarak 33 bin 105 dekara kadar düştü. 2002'de 33 bin 487 dekar arazi varlığına sahip olan AOÇ, varlığının 382 dekarını kaybetmiş oldu...

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Burhaniye'de 24 bin metrekarelik arazi imara açıldı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Müdürlüğe ait, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bulunan 24 bin metrekarelik arazi üzerine otel ve turizm tesisi inşa etmek için “Yapım Karşılığı Uzun Süreli Kiralama İhalesi” açtı.

AOÇ arazisinde '2. kiralama ihalesi' iddiası!

Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yapılan Beştepe Külliyesi’nin karşısındaki arazi için özel ihale düzenlendiği öğrenildi. Otopark yapılması öngörülen alanı kimin kiraladığı duyurulmadı.

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

AOÇ arazileri neden kiralandı?

Çankaya Belediyesi AOÇ’den iki arazi kiraladı. AK Partili meclis üyesi bu durumdaki amacın kiraya verilen binanın ön tarafını açık tutmak olduğunu iddia etti ve İki arazinin ağaçlandırılmasını talep etti.

aoç arazi kiralama ihalesi Haberi

aoç arazi kiralama ihalesi

Atatürk Orman Çiftliği'nin 300 bin 492 metrekarelik alanının açık arttırmayla kiraya verilmesine karar verildi. Etimesgut'taki arazilerin arımsal üretim için kiralanacağı duyuruldu. 

Etimesgut Bahçekapı mahallesinde bulunan 300 bin 492 metrekarelik arazilerin açık arttırmayla kiralama ilanı Resmi Gazete’de yayınlanmıştı. AOÇ arazilerinin açık arttırmayla kiralanma ihalesi 17 Eylül 2019 tarihinde yapılacak. Resmi Gazete’de yayınlanan 300 bin metrekarelik alanın 24 Nisan 2019'da Susuz’daki 657 bin metrekarelik araziyle birlikte yayımlandığını, ihale 6 Mayıs'ta yapılmıştı. 

Sözcü Gazetesi'nde Yavuz Alatan'ın haberine göre, AOÇ arazisi metrekaresi 10 kuruştan kiralama ihalesine çıkarılacak. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan konuya ilişkin şöyle konuştu: “Ne oldu da 6 Mayıs'ta ihalesi yapılan AOÇ alanlarının 300 bin metrekaresi yeniden kiralama ihalesine çıkarılıyor? Bunun arkasında dönen ihale oyunlarının açıklanması gerekiyor. AOÇ alanları üzerinde...