21 / 05 / 2024

AOSB akademi programı

AOSB akademi programı

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, AOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan AOSB Akademi’nin bu yıl ki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlıyor.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor!

2010 yılında danışmanlık ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştiren Işıkören Danışmanlık; Online Emlak Akademi ile emlak eğitimlerini yepyeni bir platformda sunuyor. 'Emlakta Liderliğe Hazırlık' programı Haziran'da başlıyor.

Kadıköy Açık Akademi Kent Seminerleri başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Akademi, “İstanbul Nereye?” üst başlığıyla, 8 haftalık kent seminerleri programı hazırlıyor. Programın 15 Mart-6 Mayıs tarih aralığında yapılması planlanıyor.

Emlakjet Akademi 2017 başlıyor!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği Emlakjet Akademi programının 2017 takvimini duyurdu.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

GYODER Akademi, MBA in Real Estate'nin ilk mezunlarını verdi!

GYODER Akademi’nin 2 yıl önce Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği "MBA in Real Estate" master programı ilk mezunlarını verdi.

GYODER Akademi, turizm yatırımlarına yön verecek!

“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, oluşturduğu GYODER Akademi, bünyesinde, Bilgi Eğitim ile yaptığı işbirliği ile turizm yatırımlarına yön verecek. sertifika programı 21 Kasım’da İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde başlayacak.

GYODER Turizm Yatırımları sertifika programı 21 Kasım'da!

Bilgi Eğitim – Gyoder Akademi İşbirliği ile Turizm Yatırımları, Yeni Jenerasyon Oteller ve Otel Öncesi Açılış Süreç Yönetimi sertifika programı 21 Kasım – 12 Aralık’ta düzenleniyor.

Adana Organize Sanayi Bölgesi akademi programı başlıyor!

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, AOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan AOSB Akademi’nin bu yıl ki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlıyor.

Kapadokya Meslek Yüksekokulu turist rehberliği uzaktan öğretim programı başlattı!

Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Türkiye'nin ilk turist rehberliği uzaktan öğretim programını açtı. Ğek çok sektör için kalifiye eleman yetiştiren Kapadokya Meslek Yüksekokulu, turist rehberliği uzaktan öğretim programı başlattı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı e-denetim yazılım programı hazırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre denetimlerinin etkin ve verimli bir şekilde izlenmesi amacı ile e-denetim yazılım programı hazırladı.E-Denetim sistemi ile tüm çevre denetim aşamaları elektronik ortamda yürütülebilecek.

5 yıllık imar programı nasıl yapılır?

Belediyelerin imar planlarının yürürlüğe girmesinden en geç 3 ay içinde, imar planını tatbik etmek üzere 5 yıllık imar programlarını hazırlamaları gerekiyor. Peki, 5 yıllık imar programı nasıl yapılır?

İmar programı nasıl yapılır?

İmar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini, yolları ve diğer bilgileri ayrıntılarıyla gösteren planların uygulamaları için imar programı hazırlanıyor. Peki imar programı nasıl yapılır?

AOSB akademi programı Haberi

AOSB akademi programı

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, AOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan AOSB Akademi’nin bu yıl ki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlıyor. AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi kurucusu Dr. Obengül Ejder tarafından imzalanan eğitim anlaşması kapsamındaki ilk ders, 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

AOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan bir program olan “AOSB Akademisi"nin eğitimi yıl sonuna kadar 17 farklı programla sürecek. AOSB Başkanlığı Seyhan Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek eğitim programlarına katılanlara sertifikaları da verilecek.

AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi Kurucusu Öğr.Gör. Dr. Obengül Ejder, AOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan “Yetkin Geliştirme Programı” olan "AOSB Akademisi"nin, üç farklı hedef kitle ve 17 eğitim programını kapsadığını...