21 / 05 / 2024

AOSB akademi programları

AOSB akademi programları

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, AOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan AOSB Akademi’nin bu yıl ki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlıyor.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

2023 yılı Aile Bakanlığı sosyal destek programları belli oldu! İşte 50'ye yakın sosyal destek ödemesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2023 yılı için ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlar için düzenlenen sosyal yardım programları yayınlandı.

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Polimer Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Pendik'te Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

GYODER Akademi A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi webinarı 3 Şubat'ta!

GYODER Akademi seminerlerini “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitimi ile devam ettiriyor. GYODER Akademi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliği ile hayata geçirilen  “A’dan Z’ye Gayrimenkul Portföy Yönetimi” eğitim programına, 3 Şubat Perşembe günü start verilecek. 

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

GABORAS eğitim programlarına başladı!

GABORAS, yeni dönemde Yerel Ağ ve Dijital Gayrimenkul Okuryazarlığı' programları, yapay zeka destekli büyük veri yönetimi ile sektörel deneyim paylaşım uygulamalarını başlattı.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Aristo Akademi Kira Hukuku Eğitimi 21 Mart'ta!

Aristo Akademi, kira hukuku kapsamında eğitim düzenliyor. Eğitimde, 'Kira bedelinin belirlenmesi ve uyarlaması','Kira sözleşmesinin sona ermesi' , 'AVM kiralamalarında yaşanan hukuki sorunlar',gibi konular ele alınacak...

GYODER Akademi Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin 1 Temmuz 2020’de yürürlüğe girecek yeni hükümleri kapsamında Kira Hukuku Semineri 19 Mart'ta...

GYODER Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Akademi'nin Akademi Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta İlhami Akkum tarafından verilecek...

AOSB akademi programları Haberi

AOSB akademi programları

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığının, AOSB’de yer alan firmalara eğitim desteğini amaçlayan AOSB Akademi’nin bu yıl ki programı AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi işbirliğinde başlıyor. AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi kurucusu Dr. Obengül Ejder tarafından imzalanan eğitim anlaşması kapsamındaki ilk ders, 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek.

AOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan bir program olan “AOSB Akademisi"nin eğitimi yıl sonuna kadar 17 farklı programla sürecek. AOSB Başkanlığı Seyhan Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek eğitim programlarına katılanlara sertifikaları da verilecek.

AYA Yönetim ve Gelişim Merkezi Kurucusu Öğr.Gör. Dr. Obengül Ejder, AOSB bünyesindeki şirketlerin sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak hazırlanan “Yetkin Geliştirme Programı” olan "AOSB Akademisi"nin, üç farklı hedef kitle ve 17 eğitim programını kapsadığını...