19 / 05 / 2024

Apa Economics

Apa Economics

Azeri enerji şirketi SOCAR, Petkim'deki hisselerinin bir kısmını satmayı düşünüyor. SOCAR Başkanı Rovnag Abdullayev, Petkim hisselerinin bir kısmını satmayı planladıklarını söyledi.

Çin'deki konut krizi 2024'de deflasyonist riskleri artıracak!

Bloomberg Economics'e göre Çin'de yaşanan konut krizinin 2024 yılında deflasyonist riskleri devam ettireceğini öngörüyor.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Oxford Economics raporu ilginç gerçeği ortaya çıkardı! Türkler youtube’u bilgilenmek için kullanıyor!

Son yıllarda en sevilen platformların başında gelen youtube’da, haber izlemekten, dizileri ve programları takip etmeye, klip izlemekten yemek tarifi almaya, herkesin ilgisine göre bir video bulduğu bir platform haline geldi. Özelikle Türkiye’den eklenen içeriklerde, alanına göre farklılaşan hem sa

Çiftçiler dikkat! Bu iki hibe desteği için son günü kaçırmayın!

Eskişehir İl Tarım Müdürlüğü çiftçilere çapa makinesi ile pülverizatörde hibe desteği veriyor. En az bir yıldır Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı çiftçilerin yararlanabileceği destekler için son başvuru tarihi 20 Ocak 2023.

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Elon Musk hayatının şokunu yaşadı! Başına öyle bir şey geldi ki tarihe geçti

Elektrikli araçlarla ünlenen ve dünya üzerinde büyük bir üne çapa kavuşan Elon Musk, Dünyanın en zengini ünvanını kaybetmesinin ardından 200 milyar dolarından da olan Musk tarihe geçerek bir ilke de imza attı.

Doların hem bugün hem de 18 gün sonra ne kadar olacağı apaçık belli oldu! Elinde dolar olanlar hemen gardınızı alın

Dolar kurunun önünde iki kritik gelişme var. Biri bugün açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı diğeri ise 18 gün sonra açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararı. Peki dolar bu kararlardan nasıl etkilenecek? Dolar hem bugün hem de 18 gün sonra ne kadar olacak? İşte mera

Doların 3 ila 6 ay sonraki asıl tablosu ortaya çıktı! Analistler ilk defa bu kadar net konuştu! Apaçık belli oldu!

Doların önümüzdeki 3 ila 6 ay içinde  nasıl olacağına dair analistlerden ilk defa bu kadar net açıklama geldi. İşte son dakika yeni dolar analizi...

Zirve geliyor... Altın 48 saat sonra tozu dumana katacak! Rakam apaçık! Görmedim duymadım demeyin

Altın fiyatları bugün 1.000 lirayı geçerek yükselişe geçti. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, 48 saat sonra altının tozu dumana katacağını söyledi ve rakamı açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ucuz lokantasının fiyatları belli oldu! İşte fiyatlar

İBB tarafından ilki Çapa'da açılan Kent Lokantası'nın fiyat tarifesi belli oldu. 4 çeşit yemek 29 TL'den satıldı. Kent Lokantası'nın ikincisi ise Bağcılar ilçesine açılacak.

Ekonominin kara kutusu İngiliz araştırma şirketi Türkiye için 2022 ve 2023 dolar tahminini açıkladı! Korkunç senaryo

Londra merkezli İngiliz ekonomik araştırma şirketi Capital Economics Türkiye için 2022 ve 2023 yıllarına yönelik dolar tahminini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok ucuza lokanta açıyor! İşte ilk adres

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ucuza faydalanması için Kent Lokantaları açıyor. Kent lokantalarının ilk adresi Çapa olacak.

Capital Economics, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı! Rakam dudağınızı uçuklatacak!

Londra merkezli ekonomik araştırma ve danışmanlık şirketi olarak tanınan Capital Economics, TL'nin son dönemde yaşadığı büyük değer kaybının hız kazanarak daha da artmasını beklediklerini bildirdi.

Apa Economics Haberi

Apa Economics

Azerbaycan Haber Ajansı Apa-Economics'in internet sitesinde yer alan habere göre Abdullayev, "Socar devletten yüzde 10, yüzde 41 piyasadan aldı. Şimdi bu hisselerin bir kısmını satmak istiyoruz." dedi.

Abdullayev, Petkim hisselerinin son iki yılda 1,8 TL'den 4,35 TL'ye yükseldiğini, bu nedenle satış yapmak istediklerini, bunun normal bir süreç olduğunu...