09 / 05 / 2024

Apaç İnşaat

Apaç İnşaat

Apaç İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi, Ahmet Perk, Ali Çopur tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz tarihinde Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde kuruldu

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Apa İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Altay Özgen tarafından kuruldu.

Apa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Apa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Şahin tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün morali arttı!

Hükümetin aldığı kararı değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, “KDV ve Damga Vergisi’nden sonra tapu harcında yapılan düzenlemeler, sektörün 2017’ye yönelik moral ve motivasyonunu artırmıştır” dedi.

GAİMDER üyeleri Adana'da inşaat sektörü sorunlarını aktardı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana'da bulunan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı'nı ziyaret ederek, inşaat sektörünün sorunlarını aktardı.

İbrahim Apa İMKON Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Gaziantep'te inşaat sektörünün sorunları konuşuldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. Fatma Şahin, “Sorunları birlikte analiz edip, çözüm yollarını da birlikte bulalım” önerisinde bulundu.

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi, Serhat Çapar Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Çekmeköy, Çatalmeşe Mahallesi'nde kuruldu.

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapaçim Spor İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Çapar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Şahinbey Caddesi, Erciyes Sokak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Apaç İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Apaç İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi, Ahmet Perk, Ali Çopur tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz tarihinde Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde kuruldu

Ergün Polat İnşaat bu yıl 600 konut yapacak!

Ergün Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Polat, bu yılın önünün açık olduğunu söyleyerek Anadolu yakasında 600 konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını açıkladı

Ergün Polat İnşaat'tan Atapol Vadi Evleri'nde 245 bin TL ´ye!

Ergün Polat İnşaat'tan Atapol Vadi Evleri'nde 110 metrekare 3+1 ´ler 245 bin TL ´ye ve 135 metrekare 3+1 ´ler ise 265 bin TL ile 285 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor

Apaç İnşaat Haberi

Apaç İnşaat

Apaç İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi, Ahmet Perk, Ali Çopur tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. Apaç İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Apaç İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Rıhtım Caddesi,...