06 / 05 / 2024

apartist meydan teslimleri

apartist meydan teslimleri

Apartist Meydan Levent projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 410 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Apartist Meydan Levent projesi Şubat - Mart 2014'te teslim edilecek...

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

EON Meydan yarın satışta! Yeni proje!

EON İnşaat imzası ile İstanbul'un Sultanbeyli İlçesi'nde hayata geçirilen EON Meydan projesinde daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Luxera Meydan indirimli fiyatlar!

Luxera Meydan indirimli fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor. Teslimleri iki yıl sonra yapılacak olan Luxera Meydan projesinde lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Esenyurt Meydan Ardıçlı fiyat bilgisi!

Meydan Ardıçlı Evleri Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslimleri ne zaman?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri!

15 Eylül'de lansmanı yapılacak olan Meydan Ardıçlı projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor. Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri ne zaman?

Luxera Meydan Bağcılar teslimleri!

Luxera Meydan projesi İstanbul Göztepe Mahallesi'nde Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Luxera Meydan Bağcılar teslimleri ne zaman?

Meydan Ardıçlı Esenyurt satılık daire!

Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. 36 ay sonra teslimleri yapılacak olan projede satılık daire fiyatları peşin ödemelerde 175 bin TL'den başlıyor...

Meydan Ardıçlı Özyurtlar fiyatları!

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projede dairelerin teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Meydan Halkalı Rezidans Gültaş fiyatları!

Meydan Halkalı Rezidans Gültaş fiyatları 361 bin liradan başlıyor. Gültaş İnşaat'ın projesi Meydan Halkalı Rezidans'ta konut teslimleri Aralık 2017 yılında yapılıyor...

apartist meydan teslimleri Haberi

apartist meydan teslimleri


Ertaşlar, Olimpos ve Ento işbirliğiyle İstanbul Avrupa yakasında Levent bölgesinde yükselen Apartist Meydan projesi 30 adet konuttan meydana geliyor. 850 metrekare alan üzerinde inşa edilen Apartist Meydan Levent projesi 2 blok olarak inşa ediliyor.


Apartist Meydan Levent projesinde 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daire tipleri bulunuyor. Apartist Meydan Levent projesinde her daireye güvenlik sistemi, klima alt yapısı, ankastre beyaz eşyalar, daire büyüklüğüne göre otopark ve depo alanı, 24 saat güvenlik, peyzaj ve mini süs havuzu gibi hizmet ve olanaklar yer alıyor.


Apartist Meydan Levent projesinde 2+1 dairelerin alanları brüt 85 metrekare ve 90 metrekare, 4+1 dubleks dairelerin alanları brüt 160 metrekare ve 165 metrekare olarak belirlendi. Apartist Meydan Levent teslim tarihi Şubat - Mart 2014 olarak...