05 / 05 / 2024

Apartman yönetimi bir angarya mı

Apartman yönetimi bir angarya mı

Günümüzde vazgeçemediğimiz aksasuarlarımız olan cep telefonları ve iletişim kitleleri etkiler duruma gelmiştir. Dünyaya sahip olmak isteyen şeytanın askeri iletişim araçlarını akıllı evler, akıllı arabalar, akıllı araçlar v.s ile ihtiyaç üretmeye devam et

Mısır yönetimi bir kentin yer aldığı dev arsayı Katarlılara satmak için hazırlanıyor!

Büyük bir ekonomik buhran içinde olan ve sürekli ülke topraklarını satmakla gündeme gelen Mısır Yönetimi şimdi de bir kentin kurulu olduğu arsayı satışa çıkardı. 

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

Apartman yöneticiliği kanunu nedir? Apartman yöneticiliği ücreti hesaplaması!

Apartman sakinlerinin ortak kararıyla seçilen apartman yöneticiliğini kanunu bulunur. Apartman yöneticiliği yapacak kişilerin, bu kanuna uymaları gerekir. Yöneticinin, apartman yöneticiliği kanununa uyması hem kendisi için hem de yönetimi devraldığı bina yönetimi için faydalıdır.

Apartman yöneticileri hangi giderler için para toplayabilir?

Apartmanlarda ya da sitelerde, apartman yöneticisi tarafından harcama yapılan veya yapılacak olan giderler için para toplayabilir. Fakat acil bir durum bulunmuyorsa, apartmanlarda para toplanması için genel kurul kararının olması gerekiyor. 

Apartman toplantı duyurusu örnekleri!

Her apartmanda apartman yönetimi tarafından yılın belli dönemlerinde toplantı yapılıyor. Toplantı için kat maliklere bir çağrıda bulunulması gerekiyor. Peki, duyuru nasıl yapılır? İşte apartman toplantı duyurusu örnekleri...

Sitelerde 'toplu yapı yönetimi' zorunluluğu!

Bir sitenin tek parsel ya da birden çok parsel üzerinde kurulması yönetimsel olarak büyük öneme sahip. Birden çok parselde kurulan siteler için toplu yapı yönetimi zorunluluğu bulunuyor...

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montajekip Apartman Yönetimi Hizmetleri Ve İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Deniz Keser tarafından kuruldu.

Apartman yöneticileri ne iş yapar? Hukuki sorumlulukları var mı?

İster site olsun, isterse bir apartman; yöneticilik artık bir meslek haline geldi. Peki yönetici ne iş yapar? Hukuki yönden sorumlulukları neler? İşte detaylar...

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Apartman Site İş Merkezi Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Emre, Munise Gamze Gökmen ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Bankalar, site ve apartman yönetimi kredisi verebilir mi?

Bankalar, "site yönetimi", "apartman yönetimi" kredisini gündemine almalı. Site ve apartman yönetimleri, bankaların sağlayacağı krediyle nakit akışını yönetebilir.

Daimi Apartman Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Daimi Apartman Ve Site Yönetimi Limited Şirketi kuruldu.

Eski ve yeni site yönetimi birbirine girdi: 5 yaralı!

Başakşehir'de bir sitenin eski ve yeni yönetimi arasında kavga çıktı. Olay sonucunda 5 kişi silahla yaralandı.

Apartman yönetimi bir angarya mı Haberi

Apartman yönetimi bir angarya mı

Günümüzde vazgeçemediğimiz aksesuarlarımız olan cep telefonları ve iletişim kitleleri etkiler duruma gelmiştir. Dünyaya sahip olmak isteyen şeytanın askeri iletişim araçlarını akıllı evler, akıllı arabalar, akıllı araçlar v.s ile ihtiyaç üretmeye devam etmektedirler .Masumca başlayan iş başvuru formları veya kalp taramaları aslında alışkanlıklarımızı öğrenip bizi toplu yönlendirme ile yönetmektedirler. 

Saçlarımızın arasına yerleştirilen alıcılar ile giydiğimiz elbiselerin kumaşına dokunan alıcılar ile yaşam coğrafyamızı çıkaran göçler günümüzde insan lan bireyleştirmeye çalışmaktadır. İnsan fıtratı övülmeyi sever kendine özel hissettirme vazgeçilmez kılınma duyguları işlenerek erenler abartılmakta , ben yaptım ,ben varı m,ben yaparım ağır basmaktadır.Allah c.c insanın tek yaşayamayacağını göstermiş eskileri birbirine mutlu kılmış mutluluğun birleşmeden geçeceğini fıtratımıza yazmıştır,Aykırılarla gönderme gelmeye çalışan bireyler çoğalmıştır.Kendini gösterme duygusu iş üretmenin dışında tamamen cinselliğe dönüşmüştür. İlim 634 Sayılı...