16 / 05 / 2024

Apartmana kesilen cezayı kim öder

Apartmana kesilen cezayı kim öder

Posta yazarı Tamer Heper, Binamızdaki apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek?' sorusunu yanıtladı.

Arabası olanlar dikkat! Bu cezaya itiraz ederek iptal ettirebilirsiniz!

Bir vatandaş, aracıyla trafikteyken telefonla görüştüğü gerekçesiyle fahri trafik müfettişinin bildirmesi sonrası kesilen idari para cezasına, herhangi bir görüntü ya da fotoğraf bulunmadığı için itiraz etti. İtiraz sonrası mahkeme heyeti de somut delile dayanmadığı gerekçesiyle cezayı iptal etti.

TikTok neye uğradığını şaşırdı! İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni!

60 saniyelik videolar izlemesini ve yayınlamasını sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok zor günler geçiriyor. Fransa’nın ceza kestiği TikTok neye uğradığını şaşırdı. İşte TikTok’a kesilen ceza ve nedeni…

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Elektriği kesilen abonelere büyük müjde! Hemen 109 liradan 1.307 liraya kadar para ödenecek!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Piyasası düzenleme Kurumu yaptığı açıklamada elektriği kesilen vatandaşlara ödeme yapılacağını bildirdi...

Ne olacak bu işin sonu böyle? Kesilen tavuk miktarı dudak uçuklattı, yine de fiyatlar düşmedi!

Ocak-Şubat döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre kesilen tavuk sayısı yüzde 15,5, hindi eti üretimi yüzde 15,2, tavuk eti üretimi yüzde 14,3 arttı ancak fiyatların yine de düşmemesi endişe yarattı.

Yapı denetim kuruluşlarına kesilen idari para cezalarında yargı yolu açıldı!

Anayasa Mahkemesi, 4708 sayılı Yapı Denetimi Hakkında Kanun'daki, "yapı denetimi kuruluşlarına kesilen idari para cezasına karşı yapılan itiraz üzerine verilen mahkeme kararlarının kesin olduğunu" öngören düzenlemenin iptaline karar verdi.

Apartmana kesilen cezayı kim öder? 

Posta yazarı Tamer Heper, Binamızdaki apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek?' sorusunu yanıtladı.

Rize’de dere yatağındaki 7 katlı apartmana yıkım kararı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, 2 Ağustos'ta meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen ve sahibinin 'İmar Barışı'ndan yararlanmak için başvuru yaptığı dere yatağına inşa edilen 7 katlı bina ile ilgili karar çıktı.

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Fikirtepe mağdurlarının umudu Mücahit Demirtaş oldu!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. Kira yardımları kesilen mağdurlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na getirilen Mücahit Demirtaş'ın umut olduğunu belirtti.

Gümüşhane'de 7 katlı cami yapılıyor!

Gümüşhane Diyanet Vakfı Cami ve Külliyesi inşaatı, ilginç mimarisi ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada gündem olan cami apartmana benzetiliyor..

Kentsel dönüşümde ağaçların yerleri değiştirilebilir!

İstanbul’da kentsel dönüşüm nedeniyle kesilen ağaçlar, 2 gün içerisinde benzer toprak ve yağış özelliklerinin olduğu yerlere dikilebiliyor.

7 soruda apartmanda daire sahiplerinin hak ve sorumlulukları!

Bir apartmanda ikamet eden daire sahiplerinin birbirine ve apartmana karşı bazı hak ve sorumlulukları bulunuyor. İşte 7 soruda apartmanda daire sahiplerinin hak ve sorumlulukları..

Apartmana kesilen cezayı kim öder Haberi

Apartmana kesilen cezayı kim öder

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Binamızda çalıştırılan apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın girişini bildirmemiş, sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek, kat malikleri olarak bizler mi, yönetici mi? ' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

 

Binamızda çalıştırılan apartman görevlisinin aylıkları ve sigorta primleri için aidat toplanıyor. Ancak yönetici çalışanın girişini bildirmemiş, sigorta primlerini ödememiş. Bu durum ortaya çıkınca incelemeye alındık. Şimdi para cezası bekliyoruz. Peki bu cezayı kim ödeyecek, kat malikleri olarak bizler mi, yönetici mi? ● H.C.

★ ★ ★ ★ ★

Bu, sadece okuyucumun problemi değil, bazı binalarda ve hatta bazı işyerlerinde de...