16 / 05 / 2024

Apec Yapı Ceren Kumbasar

Apec Yapı Ceren Kumbasar

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde CUBE İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar'ı konuk ediyor

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazplan Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Aykut Kazım Taş ve Ceren Bilgin ortaklığında kuruldu.

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Cv İnşaat Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Merve Akın tarafından kuruldu.

Apec Uskumruköy nerede?

Apec Uskumruköy projesi Apec Yapı imzasıyla İstanbul Sarıyer ilçesinde Uskumruköy Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Apec Uskumruköy nerede?

APEC'ten Afrika ve Senegal'e dev proje!

APEC Senegal’deki Ulusal Kuru Meyve Sebze Hal inşaatına devam ediyor. Projenin 66 bin 400 metrekarelik kapalı yapı imalatı ve montajı tamamlandı...

Apec Yapı Uskumruköy'de 48 milyon dolara arsa aldı!

Apec Yapı gayrimenkul sektörüne değer kazandırmak için İstanbul’un son dönemde en çok konuşulan ilçesi Sarıyer, Uskumruköy’de 48 Milyon USD değerinde arsa aldı.

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Alpay, Eren Alp ve Yılmaz Alpay ortaklığında kuruldu. 

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dereli tarafından kuruldu.

Ceren Cihaner, Metal Yapı'dan ayrıldı!

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’ndaki görevinden Ekim sonu itibariyle ayrıldı.

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

İstanbul’da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Departmanı’nın yeni direktörü Ceren Cihaner oldu.

Apec, tüm tesislerini tek kampüste topluyor!

Yapısal çelik alanında hem soğuk şekillendirilmiş galvanizli çelik taşıyıcı yapılar, hem de konvansiyonel çelik taşıyıcı yapılar alanında özellikle kompoze sistemler üreten Apec, konut, okul, üniversite gibi her türlü yapının işini üstleniyor...

Apec, tüm tesislerini tek kampüste topluyor!

Kocaeli ve Yalova'daki üretim tesislerinde toplam 11 bin metrekare kapalı alan ve 20 bin metrekare açık alanda üretim gerçekleştirdiklerini kaydeden APEC Yapı CEO'su Erol Obdan, tüm tesislerini tek bir kampüste toplamak istediklerini söyledi...

Ceren Kumbasar: Konut projelerine yabancı isim vermekten kendimizi alamıyoruz!

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde konut projelerine verilen yabancı isimleri kaleme aldı. Tanıtımlara lansman, konutlara residence demekten, projelere de Avrupa'da yapılıyormuş gibi yabancı isim vermekten kendimizi alamıyoruz...

Apec Yapı Ceren Kumbasar Haberi

Apec Yapı Ceren Kumbasar

Türkiye'nin tek emlak konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Salı günleri hariç Skyturk 360'da hafta içi her gün 12:30'da canlı yayında ekrana gelen programı Emlak Kulisi'nde CUBE İstanbul Başkanı Ceren Kumbasar'ı ağırlıyor.


Tebernüş Kireçci ve konuğu Kumbasar, 08 Haziran 2012 Cuma günü saat 12:30'da canlı yayınlanacak programda APEC Yapı projeleriyle birlikte inşaat sektörünü konuşacaklar.   


Kireçci ve Kumbasar'a soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden iletebiliyor.


Emlak Kulisi programının önceki bölümleri, www.emlakkulisi.tv adresinden izlenebiliyor.