07 / 05 / 2024

APG İnşaat adresi

APG İnşaat adresi

APG İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Bülent Ferhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kenan Serhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Rotamavi MIPIM'de tanıtıldı!

APG İnşaat Yatırım’ın Kartal’da hayata geçirdiği “Rotamavi” projesi Fransa’da düzenlenen Mipim Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtıldı.

Kartal Rota Mavi kampanyalı ödeme planı 2017!

Kartal Yakacık'ta APG İnşaat tarafından hayata geçirilen Rota Mavi projesi, Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına destek veriyor. İşte, Kartal Rota Mavi kampanyalı ödeme planı 2017...

Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

2 blokta 193 daire ve 5 ticari birimden meydana gelen Rotamavi Kartal projesi APG İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Rotamavi Kartal Evleri ne zaman teslim?

Rota Mavi APG İnşaat fiyatları!

Rota Mavi APG İnşaat fiyatları 374 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Rota Mavi projesi Eylül 2017'de teslim ediliyor...

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Kesintisiz deniz manzaralı daireler Rotamavi'de!

APG İnşaat Yatınm'ın Kartal' da hayata geçirdiği Rotamavi projesine konut alıalan büyük ilgi gösteriyor.

APG İnşaat'ta ilk rota Kartal!

KALSIN ailesi tarafından kurulan APG İnşaat ilk markalı konut projesini Kartal’da hayata geçiyor.

APG İnşaat Rota Mavi teslim tarihi!

APG İnşaat Rota Mavi teslim tarihi 1 yıl sonra olarak belirtiliyor. Kartal'da yer alan Rota Mavi projesinde fiyatlar 273 bin liradan başlıyor...

Rotamavi Kartal görücüye çıkıyor!

APG İnşaat’ın markalı konut sektöründe nitelikli projelere imza atmak için ilk olarak Kartal’da hayata geçireceği Rotamavi projesi 26 Eylül Pazartesi günü lanse ediliyor.

APG İnşaat adresi Haberi

APG İnşaat adresi

APG İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Bülent Ferhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kenan Serhat Kalsın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beşiktaş'ta kuruldu. 


APG İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler,  okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai...