05 / 05 / 2024

apple airpods

apple airpods

Apple’ın cihaz üretimlerinin bir kısmını Hindistan’a taşımaya hazırlanıyor.

Apple'dan yeni AirPods Pro müjdesi: Bluetooth kulaklıkla ateş ölçme devri!

AirPods'un son modeli, kullanıcılarının hayranlığını kazanan AirPods Pro'nun yeni sürümü, son derece ilginç bir özellikle donatılmış olarak karşımıza çıkıyor: Ateş ölçme yeteneği! İşte ayrıntılar...

AirPods Lite fiyatı ortaya çıktı! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Apple`ın gelecek sene tanıtması beklenen ucuz AirPods Lite adlı ürününün fiyatı belli oldu! İşte detaylar...

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?

Cep telefonu ve kulaklık vazgeçilmez iki ürün. Yeiden yetmişe herkesin kulaklılla mzik idnlediği dönemde Apple firmasına ait Airpodslar rağbet görüyor. Peki Uygun fiyatlı olması beklenen AirPods Lite neler sunacak?

Apple`dan ucuz AirPods modeli geliyor! AirPods Lite modeli kurtarıcınız olacak...

AirPods, popüler olsa da ucuz değil. Şirketin uygun fiyatlı kablosuz kulaklıklarla rekabet edebilmek için AirPods Lite modeli üzerinde çalıştığı söyleniyor.     

Migros Becel çekilişinden bomba hediyeler! iPhone 13, Apple Watch, Apple Airpods...

Migros'ta Becel markalı ürünlerden beraber veya ayrı ayrı tek seferde 40 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüketiciler Apple markalı teknolojik hediyenin sahibi olacak. İşte ayrıntılar...

Migros'tan akıl almaz kampanya! O kişilere 128 GB iPhone 13 hediye!

Migros'ta Becel markalı ürünlerden birlikte veya ayrı ayrı tek seferde 40 lira ve katları tutarında alışveriş yapan tüketiciler Apple iPhone 13 128 GB, Apple Watch Series 7 GPS ve Apple Airpods 3. Nesil ürününe sahip olabilecek. Peki nasıl? İşte detaylar...

Becel alanlara iPhone 13, Apple Watch ve Airpods kazanma fırsatı!

40 Türk Lirası tutarında Becel alanlara iPhone 13, Apple Watch ve Airpods kazanma fırsatı! 12 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek fırsatı kaçırmayın.

Tespo’da 700 Türk Lirası alışveriş yapana 645 bin TL’lik Suzuki Vitara kazanma fırsatı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Tespo mağazalarından tek seferde 700 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinizde 1 adet Suzuki Vitara 1.4 GL+ Elegance 4×2 2022 model otomobil, 50 adet Iphone SE 64 GB telefon, 50 adet de Apple Airpods kazanma fırsatı sizi bekliyor.

Apple kullanıcıları bu habere çok sevinecek! AirPods Pro 2 06 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple aylardır beklenen o haberi duyurdu. Apple’ın yeni harikasını sizler için araştırdık.. Aplle kullanıcılarının vazgeçilmezi olan AirPods Pro 2, önceki modele benzer yönleri ile Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak ve ayrıca bir Şeffaflık Modu sunacak.

Migros'ta Apple Ipad ürünlerde büyük indirim! Apple Ipad ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros'ta Apple Ipad ürünlerinde büyük indirim alıcılarını bekliyor. Peki, Migros'ta hangi Apple Ipad modelleri indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi.

Uyku takibi yapan Apple Watch Series 7 Migros'ta İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan Migros, resmi internet sitesinden Apple Watch Series 7 akıllı saatleri satışa sundu. Peki, Migros'ta Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türk lirasındaki değer kaybı yüzünden sonunda bu da oldu! Apple'ın değeri 500 Türk şirketini geçti

Türkiye'de son 6 ayda dolar ve euronun 18 liraya dayanması nedeniyle Türk Lirasındaki aşırı değer kaybı, Fortune 500 listesine giren Türk şirketlerinin toplam cirosunun Apple'ın cirosunun gerisinde kalmasına neden oldu.

Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklığa 1700 TL'lik dev indirim! Apple Airpods ne kadar? 14 Temmuz 2022 fiyat listesi 

Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklığa yüzde 31 indirim yaptı. Peki Migros'ta Apple Airpods Pro kulaklık ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

apple airpods Haberi

apple airpods

Apple cihaz üretimindeki Çin ağırlığını azaltmayı istediği bilinenler arasında. Cupertino merkezli Apple, AirPods ve Beats kulaklıkların üretiminin büyük bir kısmını Hindistan’a taşımaya hazırlandığı söyleniyor.

Apple şirketinin AirPods üretimi Foxconn ve Luxshare şirketleri tarafından gerçekleştirildiği biliniyor. Cupertino merkezli şirketin üretim ortaklarından montaj aşamalarının belirli bir kısmını Hindistan’a kaydırmasını istediği söylendi.

Üretimde Çin’e bağlı olmaktan kurtulmak zor olsa da Apple’ın öncelikleri arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra Çin uzun süredir Apple’ın üretim merkezi konumunda yer alıyor. 1980 yılından bugüne özel olarak Shenzhen bölgesinde teknoloji üreticilerine karşı özel teşvikler ve vergi avantajları sağlanması nedeniyle pek çok çeşitli teknoloji şirketlerinin üretim merkezi tercihleri Çin’den yana olmuştu. Üretim adına yapılan Çinli şirketlerle iş birliği ülkenin ekonomisine de büyük katkılar sağlamıştı.

Bahsi geçen bir araştırmaya göre, Apple’ın üretimde...