02 / 05 / 2024

Apple CEO Tim Cook

Apple CEO Tim Cook

Apple CEO'su Tim Cook, çalışanlarda olması gereken 4 önemli özelliği açıkladı! İşte detaylar...

Apple'dan milyar dolarlık anlaşma

Kendi çiplerini üretmesi planlanan Apple, Broadcom şirketi ile milyonlarca dolara varan anlaşmaya imza attı. Çok yıllı yeni iş birliği haberi ile herkesi şaşırttı. Apple’ın CEO’su Tim Cook, ABD ekonomisine yatırımlarımız devam edecek dedi.

Apple CEO'su Tim Cook Kahramanmaraş için açıkladı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Apple CEO'su Tim Cook duyurdu: Yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacağız! İşte detaylar…

Apple CEO’su Tim Cook'un maaşı yürek hoplattı!

Apple CEO'su Tim Cook 2023'te ne kadar maaş alacak? Cook'un harcamaları yüzde 40 düştü, ancak hala milyonlarca dolar.

Apple’da çalışmak için gereken 4 kriter!

Apple CEO'su Tim Cook, çalışanlarda olması gereken 4 önemli özelliği açıkladı! İşte detaylar...

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Apple San Fransisco mağazasına 1.5 milyon TL’lik cam merdiven yaptırdı!

Apple San Fransisco'daki mağazasına yaklaşık 1.5 milyon TL'lik 2 tane cam merdiven monte etti. Söz konusu 1.5 milyon TL’lik merdivenlerde 40 tane basamak bulunuyor.

Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su!

Ekonomist Dergisi iş dünyasının en güçlü 40 yaş altı CEO'larını açıkladı. İşte inşaat sektöründen de birçok ismin yer aldığı o liste...

Apple 480 mağazasını yenileyecek!

Apple, dünyadaki bütün mağazalarına yeni bir görünüş kazandırmak için düğmeye bastı. 480 mağazasını yenileyecek olan firma yenilemelere ABD San Francisco’daki iki katlı mağazasından başlayacak.

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanı Cahit Paksoy oldu!

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından İhlas Holding’in CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine, Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy, İhlas Holding ve bağlı iştiraklerinin yönetiminden sorumlu olacak.

Steve Jobs'tan eşine 16.7 milyar dolarlık miras!

2011 yılında ölen Apple’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Steve Jobs, eşine 16.7 milyar dolarlık miras bıraktı. Şanslı eş milyonlarca dolarlık 4 adet saray gibi evin de sahibi.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Apple Campus 2'nin inşaatından son görüntüler!

Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor. Kampüsten son görüntüler de internette yayınlandı. 12 binden fazla çalışana ev sahipliği yapması beklenen yeni kampüs Cupertino'da yükseliyor.

Apple CEO Tim Cook Haberi

Apple CEO Tim Cook

Apple CEO’su Tim Cook geçtiğimiz hafta Avrupa'ya bir ziyarette bulundu. Gezisi sırasında Apple Store’ları ve şirket ofislerini gezen Cook, ayrıca Napoli Federico II Üniversitesi’nden de İnovasyon ve Uluslararası Yönetim alanında fahri yüksek lisans derecesi aldı.

Apple CEO’su üniversite derecesini aldıktan sonra öğrencilerle bir araya geldi. Okulda kısa bir söyleşi yapan Tim Cook, öğrencilere iş hayatında başarılı olabilmeleri tüyolar verdi. Başarı elde etmek için çalışanlarda olması gereken  önemli özellikleri de sıralayan CEO, Apple’da çalışmak isteyenlerin şu 4 özelliğe sahip olması gerektiğini söyledi:  iş birliği, yaratıcılık, merak ve uzmanlık.

İş birliği

Apple CEO’su Tim Cook , iş birliğinin Apple’da yeni ürünler yaratmak için kritik olduğunun altını çizdi. Bireysel katkıların gerçekten oldukça önemli olduğuna değinen  Apple CEO’su fakat birlikte çalışan küçük ekiplerin...