02 / 05 / 2024

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.



Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, Bitcoin ya da Etherium'a yatırım yapıp yapmadığı yönündeki soruya bireysel olarak kripto para yatırımı yaptığını dile getirdi.

Sputniknews'te yer alan habere göre; New York Times gazetesinin çevrimiçi DealBook konferansında gazeteci Andrew Ross Sorkin'in sorularını cevaplayan Cook, şirketin bir vadeden sonra kripto parayı tercih edebileceğini dile getirdi.

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Apple'ın ürünlerini kripto para ile satmayacağını söyleyen Cook, çeşitli ürünlerin yer aldığı 'bir sepet oluşturmanın' kendisine mantıklı geldiğini, fakat yatırım tavsiyesi yapmadığını belirtti. Cook, bir süredir kripto paralarla ilgilendiğini belirterek bunun şirket politikası değil, bireysel şekilde olduğğunu dile getirdi. Cook, hangi kripto para birimlerine yatırım yaptığını söylemedi. 

WhatsApp'tan kripto para adımı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön