03 / 05 / 2024

apple nin internet mağazası

apple nin internet mağazası

Teknoloji devi Apple, uzun zamandır beklenen Türkiye mağazasını ilk olarak internette açtı. Türkiye için özel olarak hazırlanan sanal mağazada Apple'ın en son ürünleri satışa sunuluyor...

Türk Hava Yolları, İstanbul'da çalıştırmak üzere engelli bireyler istihdam edeceğini açıkladı! 

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli adayları işe alacağını duyurdu. THY'nin internet sitesinde yer alan ilan kapsamında göre, şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı olarak tam zamanlı iş olanakları sunacağını vurguladı.

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı 8,8 tona yükseldi!

İsviçre Federal Gümrük İdaresi'nin internet sitesinde yer alan verilere göre, Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı Kasım ayında 8,8 tona çıktı.

A101’de Apple haftası: iPhone’dan Watch’a, iPad’den AirTag’e! İşte fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, Apple ürünleri arasında iPhone, Watch Series 8, iPad ve diğer birçok elektronik üründe indirimlere başladı.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Skoda Superb’ye 70 bin TL Eylül 2023 zammı geldi! Superb’nin yeni fiyatını görenler resmen neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, özellikle Türkiye’de çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Superb’ye eylül ayı kapsamında tamı tamına 70 bin TL zam yaptı. Superb’nin yeni fiyat listesi Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken Superb’ye yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

BMW İ Serisi’nde çılgın fiyat! BMW İ Serisi’nin fiyat listesi açıklandı!

BMW; İ4, İ7, İX1 VE İX3 modellerinin yeni fiyatını takipçileriyle paylaştı. BMW’nin tüm modellerinin yeni fiyatını merak edenlerin resmi internet sitesinden öğrenebileceği belirtildi.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

Honda’nın kusursuz sürüş keyfi yaşatan hibrit araçlarından HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu!

Honda’nın hibrit özelliğiyle piyasaya sunduğu HR-V’nin yeni fiyatı belli oldu. Honda, resmi internet sitesinden tüm araçlarının yeni fiyatını yayımladı.

A-101’den Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi: S20 FE 500 TL daha düştü! 12 Haziran 2023 fiyat listesi…

 A-101 Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi yaptı. S20 FE’nin tüm renk modellerinde 500 TL daha indirim yapan A-101’in indirimi merak konusu oldu. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi…

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!

 Adeta bir efsane haline dönüşen BMW’nin X serisinin en çok beğenilen araçlarından X7’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin yeni fiyatını revize ederek resmi internet sitesinde yayımladı.

İnternet alışverişleriniz Yapı Kredi ile bedavaya gelsin! Son gün yarın sakın kaçırmayın!

Yapı Kredi internet alışverişlerine özel dev kampanyayı açıkladı. İşte Yapı Kredi’nin bu kampanyası!

apple nin internet mağazası Haberi

apple nin internet mağazası


Satış öncesi ve sonrasında hem telefon hem de internet üzerinden uzman desteğinin de verildiği mağazada, kredi kartına taksit, peşin ödemelerde indirim ve 14 gün içerisinde ücretsiz iade gibi çok cazip seçenekler sunuluyor.


Apple Store İstanbul, Zorlu Center AVM'de Nisan'da açılacak! Detaylar için tıklayın!



http://store.apple.com/tr adresinde hizmete giren online mağaza, Apple’ın Türkiye’deki ilk resmi satış kanalı. 1 Kasım itibariyle hizmete giren sanal mağazada, iPhone 5s 2149 TL’den, iPhone 5c ise 1849 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


Apple’ın sanal mağazası, internet satışına yeni bir boyut getirecek


Deniz Ergürel'in Zaman.com.tr'deki haberine göre, online ticarete büyük yatırım yapan Apple, Türkiye için çok özel bir satış destek sistemi geliştirmiş. Sitede alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar, Apple’ın profesyonel satış sorumlularıyla video konferans yapıp her türlü sorularına cevap bulabiliyor. Ayrıca...