04 / 05 / 2024

Apple Store mağaza

Apple Store mağaza

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası Apple Store bugün açılıyor.

Apple Store Akasya Acıbadem'de mağaza açacak!

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Apple'dan 'MacBook' şeklinde mağaza!

Apple, ABD'nin Chicago kentinde "MacBook" şeklinde mağaza açtı. Cam duvarlarıyla dikkat çeken mağaza müşterilerin ilgi odağı oldu.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

B&G Store mağaza sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor!

B&G Store, 75 olan mağaza sayısını 2018’de yurt içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor. B&G Store, yurt içi yatırımlarını yurt dışı yatırımlarıyla eş zamanlı yürüterek, Avrupa’nın yanı sıra Ortadoğu’da da büyümeyi planlıyor.

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Store Akasya AVM'de mağaza açtı!

Apple'ın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul Acıbadem'deki Akasya AVM'de açıldı. Yeni Apple Store, şirketin Anadolu yakasındaki ilk mağazası oldu. Apple'ın Türkiye'deki ilk mağazası, istanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da açılmıştı.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Apple Store Akasya AVM açılışı 25 Ekim'de saat 10:00'da!

Apple Store, Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi'ndaki mağazanın açılış tarihi belli oldu. Türkiye'de ikinci mağazasını açacak olan Apple Store, Akasya AVM'de 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da hizmete açılacak...

Apple, ikinci mağazasını Akasya Acıbadem AVM'de açacak!

Apple, İstanbul Zorlu Center'da 5 Nisan 2014'te açılan ilk Apple Store'un ardından ikinci mağazanın da açılacağını resmen duyurdu. İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi...

Apple Store Akasya Acıbadem'de mağaza açacak!

Türkiye'de ilk Apple Store'u Nisan ayında açan Apple, ikinci mağazanın da İstanbul'da açılacağını açıkladı. İkinci Apple Store'un açılış tarihi henüz belli değil.İkinci Apple Store için belirlenen yer ise Akasya Acıbadem AVM olarak belirtildi.

National Geographic mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor!

Medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.

Apple Store mağaza Haberi

Apple Store mağaza

Türkiye'deki ilk mağazasını Zorlu Center'da açan Apple'ın ikinci mağazası bugün İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Akasya Acıbadem AVM'de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Apple'ın dünya genelindeki 444'üncü mağazası olan Apple Store'da iPhone'lar, iPad'ler, Mac'ler, iPod'lar ve geniş aksesuar seçenekleri bulunuyor. Ayrıca her müşteriye, mağazadan çıkmadan önce satın alınan ürünün hazır ve çalışılabilir hale getirilmesi için ücretsiz kurulum hizmeti verilecek. 


Türkiye...