06 / 05 / 2024

Apple Yetkili Satış Noktası pupa

Apple Yetkili Satış Noktası pupa

Türkiye’nin en geniş Apple Yetkili Satış Noktası (Apple Premium Reseller-APR) ağına sahip olan Pupa, Caddebostan mağazasının 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle 11 Mayıs Pazar Günü doğum günü kutlaması yapıyor...

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, sürpriz bir adım atarak iPhone 13 Pro Max'i inanılmaz indirimle satışa sunuyor! Geçmişte akıllı telefon stoğu olmayan market zinciri, şimdi Apple'ın son modeliyle müşterilerini şaşırtıyor.

A101'den müjde gibi müjde: Satıştan kalkan iPhone 11'i bu bayramda uygun fiyatlarla aldın aldın!

Türkiye'deki Apple hayranları için sevindirici bir haber! A101, bayram için özel olarak düşük fiyatlarla iPhone 11'i tekrar satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

Zam yağmuruna tutulan iPhone'lar A101'de inanılmaz fiyatlarla satışta! Piyasa fiyatının altına bu fırsatı kaçırmayın!

A101, teknolojik ürünleri uygun fiyatlarla satışa sunan bir perakende zinciri olarak bilinir. Son zamanlarda Apple'ın ürünlerine yapılan zamdan etkilenmeyen A101, altı fiyata iPhone modellerini müşterilerine sunuyor. İşte A101 tarafından satışa sunulan bazı iPhone modelleri ve fiyatları...

Suzuki S-Cross'ta düşük faizli kredi imkanı!

Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş., S-Cross modeli için cazip bir fırsat sunuyor. Başlangıçta yüzde 1,79 faizli bir kredi avantajıyla, Suzuki Motorlu Araçlar Paz. A.Ş. yetkili satıcılarından 2023 model yılı, sıfır kilometre Suzuki S-Cross'u satın alabilirsiniz.

Yurtdışında iPhone 14 Satın Alabileceğiniz En Uygun Ülkeler Belli Oldu!

Apple'ın son zamıyla birlikte iPhone 14 fiyatları arttı. İşte Türkiye'de en pahalıya satılan iPhone 14'ü daha uygun fiyatlarla alabileceğiniz yurtdışı ülkeler...

Beats Studio Buds+ satışta!

Apple’ın yeni kulaklık modeli Beats Studio Buds+ satışta. İşte detaylar!

Apple devasa bir zam yaptı ama A101'de uygun fiyatlı iPhone satışı sürüyor! iPhone 11, iPhone 13, iPhone 14...

A101, uzun süredir uygun fiyatlı teknolojik ürünleriyle dikkat çekiyor ve bugün de piyasa altı fiyatlara iPhone ve Apple Watch satışı yapıyor.

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?

Apple Watch Series 8, Ultra ve ikinci nesil SE arasında her zamankinden daha fazla seçenek var. Bunları sıralamanıza yardımcı olacağız.

Üretimi durdurularak satıştan kalkan iPhone 11'de sevindiren müjde! iPhone 11 Teknosa'da!

Teknoloji devi Apple, eski modellerinden biri olan iPhone 11'i satıştan kaldırmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketlerde sınırlı stoklarla tekrar satışa sunulmuştu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı stoklarla satışa çıktı ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Apple Yetkili Satış Noktası pupa Haberi

Apple Yetkili Satış Noktası pupa


Apple yetkili satıcısı Pupa, Caddebostan mağazasının 5'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle 11 Mayıs'ta kutlama yapacak


Türkiye’nin en geniş Apple Yetkili Satış Noktası (Apple Premium Reseller-APR) ağına sahip olan Pupa, Caddebostan mağazasının 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle 11 Mayıs Pazar Günü doğum günü kutlaması yapıyor. 


İspanya’nın ünlü gösteri ekibi Gothic Circus, DJ Volkan Uça’nın performansıyla eşlik edeceği Retrobüs ekibi  ve Power FM’in  canlı yayını ile bir karnaval havasına bürünecek doğum günü partisinde 500 TL’lik alışveriş yapan herkese 50 TL’lik Pupa Card hediye edilecek. Power FM’den yapılacak anonsla Power Van’ı ilk bulanın iPad mini kazanacağı  yarışma ile heyecan kazanacak kutlama, Anneler Günü’ne özel Yelken Turu hediyeli bir başka yarışma ile devam edecek.


Organizasyon hakkında daha detaylı bilgiye “www.pupabilisim.com.tr” adresinden...